Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Argentum je skrojio popuste baš po tvojoj mjeri!

Argentum
Foto: Argentum
1/12
18.11.2022.
u 07:00

Osim što se u razdoblju pred nama veselimo kreiranju zimskih kombinacija i stylinga za sve nadolazeće partyje, ovo razdoblje volimo i zbog festivala shoppinga odnosno Black Fridaya! Ako još uvijek to niste učinili, sada je pravo vrijeme za osmišljavanje svoje wishliste koja će vas dovesti do željenih komada

Ovaj Black Friday uložite u prave komade koji će još dodatno istaknuti vaš stil tijekom nadolazećeg perioda, ali i nakon njega. To se najviše odnosi na nakit, odnosno detalje bez kojih niti jedan outfit nije potpun!

1. Srebro ili srebro u pozlati?
Naš savjet je – zašto ne oboje? Vjerujemo kako imate svog osobnog favorita, ali moramo naglasiti kako se srebro i njegova boja vraćaju u svijet mode na velika vrata. Isto tako, pozlata se divno slaže s tamnim zimskim i festive outfitima. Osmislite kombinacije koje će dobro nositi obje boje plemenitih metala i razmislite o bicolor varijantama.

2. Nikada dosta klasičnih lanaca
Osim što su s razlogom modni klasik, lance možete pronaći u svim verzijama. Osim klasičnih ogrlica i narukvica, obratite pozornost na naušnice s istim uzorkom.

Foto: Argentum

3. Nemojte zaboraviti sat
Vaš elementarni dio svakodnevnog outfita potražite na ovom Black Fridayu i razmislite o izboru dva sata – jedan za casual varijante, a drugi za svečanije prilike.

4. Stvorite svoj prepoznatljivi set
Moda nudi niz mogućnosti izražavanja vaše kreativnosti. Nakit je ipak nešto po ćemu će vas prepoznati. S tom mišlju se vodite kada stvarate svoj set nakita koji može biti kreiran od najjednostavnijih komada, ali i barem jednog statement modnog dodatka uz kojeg ćete nanizati ostali nakit.

Foto: Argentum

5. Neka vaše kombinacije budu slojevite
Kao što volite tijekom zimskih mjeseci nositi niz slojeva odjeće, tako se odnosite i prema nakitu. Niz naušnica, ogrlica, narukvica ili prstena ostavit će bogat i raskošan dojam, idealan za period koji nam slijedi.

Sve svoje stilske i modne želje možete ispuniti u Argentumu tijekom Black Friday popusta koji traju do 28.11.2022.! Osim što dodatne savjete možete potražiti u najbližoj Argentum poslovnici, pogledajte i njihovu aktualnu ponudu na webshopu!

Foto: Argentum

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije