Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ako vam je zdravlje djece najvažnije, ne propustite ovu priliku!

zdravstveno osiguranje
Foto: Shutterstock
1/2
PR
Autor
PR članak
12.10.2016.
u 08:15

Vlastito zdravlje nerijetko uzimamo zdravo za gotovo, no kad su djeca u pitanju, zdravlje je doista najvažnije. Ako imate dijete, sjetite se prvih dječjih bolesti i pažnje koju ste pridavali njezi male bebe. Zaštopani nosići, problemi s probavom, temperatura, kožni osipi, grčevi… svakom roditelju zadaju brige. Kad krene u jaslice, svaki drugi tjedan naše najdraže pokupi neku virozu, a to znači odlazak liječniku, uputnice za laboratorijske pretrage, nekad i za specijalistički pregled ako pedijatar procijeni da je potreban. Pa kontrole kukova...uputnice, uputnice i uputnice i nerijetko višesatno čekanje s malim djetetom koje je stalno ili gladno, ili žedno, ili mu treba promijeniti pelenu…

Mukama roditelja, kad je u pitanju zdravlje djece, došao je kraj! Kad ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje za dijete, možete zaboraviti na uputnice, čekanje u ordinacijama i skupljanje nalaza po bolnicama jer vam za preglede i pretrage uputnice nisu potrebne, liječnike i zdravstvene ustanove birate sami, i to u terminu koji vama i djetetu najviše odgovara.

 

Skoknite odmah na www.uniqa.hr i ugovorite paket dodatnog zdravstvenog osiguranja Kid za dijete od 0 do 6 godina, odnosno Teen za dijete starije od 6 godina. Upravo je u tijeku popust od 10 posto na sva dodatna osiguranja ugovorena internetom pa tako vašem djetetu do 6 godina starosti za 79 kuna mjesečno osiguravate ono najvažnije – zdravlje! Dijete starije od 6 godina možete osigurati za samo 58 kuna.

Paketi uključuje specijalističke preglede, laboratorijske pretrage i dijagnostičke obrade prema medicinskoj indikaciji (uključujući pokretni laboratorij), dva preventivna pregleda liječnika specijaliste ortopeda s ultrazvukom kukova za dijete do 6 godina, ortopedska i druga medicinska pomagala i stomatološke usluge.

Zaboravite na pretrpane čekaonice i gnjavažu s uputnicama i još danas osigurajte zdravlje vaših najmilijih. Akcija traje do kraja listopada.

Želite prijaviti greške?