Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj veze

Ako nemate zajedničke interese, ljetujte odvojeno

'ljubavizsnova_nnn_ekr_06051'
''
16.06.2011.
u 13:41

Možda je bolje, dok još nije kasno, da razmislite o odvojenom ljetovanju, što ne mora narušiti stabilnost veze

Svađe među parovima tijekom prvog godišnjeg odmora vrlo su česte. Nakon što ste se jedva dogovorili o terminu i mjestu na koje ćete otputovati, vrlo često dogodi se da partner ima potpuno drukčije afinitete.

Dok biste vi ljenčarili i pijuckali koktele, on je zakleti trezvenjak koji želi isprobati sve adrenalinske avanture, od surfanja, ronjenja do paraglajdinga. Dok bi on krstario restoranima i kušao specijalitete, vi biste radije plesali do zore. Možda je bolje, dok još nije kasno, da razmislite o odvojenom ljetovanju, što ne mora narušiti stabilnost veze.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
04:15 17.06.2011.

Ja znam jednu koja s euporno htijela uvaliti Dalmatincima za udaju, samo kako bi zivjela na moru, ali na zalost, do kraja zivota ce joj ostati Sjever Amerike i mozda sjever Hrvatske!!!!!!

MI
mica1111
13:45 16.06.2011.

...ha...ha...ako se razmišlja o odvojenom korištenju godišnjeg odmora već kod prve godine braka,onda će taj stvarno potrajati... ...možda da im odmah predložite i odvojene krevete... ...eto da se ne zasite...

DU
Deleted user
03:07 17.06.2011.

Ovo je jedna od žešćih nebuloza koje sam pročitao ove godine. Ovaj Večernji bi trebao promijeniti ime u Pomrčina Uma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije