Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

8-dnevni odmor na Mauricijusu i vrijedna uspomena za cijeli život

Mauricijus
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
17.11.2014.
u 08:45

Želja vam je posjetiti tropski otok, uživati u morskim aktivnostima i ljepotama podmornog svijeta, šetati bosi dugim pješčanim plažama te razgledavati očaravajuću prirodu uz zvukove brojnih slapova u blizini?

Mauricijus je tropski otok vulkanskog izvora smješten na južnoj polutci Indijskog oceana. Sa 330 kilometara obale, koju obrubljuje koraljni grebeni te uz duge pješčane plaže mami posjetioce iz cijelog svijeta. Ugodna tropska klima, očaravajuća priroda, gorske stijene koje ga okružuju, tirkizno plavo more, mnogobrojni slapovi i ljepote bogatog podmornog svijeta s odličnom gastronomijom razlog su sve većoj popularnosti ovog mjesta. Idealna je destinacija i prva preporuka za romantična putovanja u dvoje gdje ćete iskusiti prave trenutke sreće. Mjesto gdje se nalaze brojni uređeni parkovi, botanički vrtovi s tropskim biljkama i uspomene na izumrlu pticu dodo. To je ujedno i preporuka za simpatični suvenir koji će zasigurno razveseliti vaše bližnje. 

Misao koja nam pada na pamet pri opisu ovog predivnog otoka jest odmaranje na toplom suncu i izležavanje na ležaljci s pogledom na tirkizno more i bijele plaže u nedogled, dok ispijajući egzotične koktele osluškujete šum mora i uživate u miru i relaksaciji. Osvježenje vam nudi fino tropsko voće, dnevne aktivnosti i upoznavanje okolice ispunjuju vaš dan, a zabavne noći s lokalnom muzikom na terasi uz more zadovoljstvo pravog odmora.  Što vam je još potrebno za savršen odmor? Samo dobar smještaj za koji će se pobrinuti Crystal Beach Resort & Spa!

Očaravajući novi resort i hotel sa 4* ostavit će vas bez daha! Smješten u Palmaru, na istočnoj obali Mauricijusa, svoju je savršenu lokaciju pronašao na bijeloj pješčanoj plaži dugoj 800 metara. Koncept resorta bazira se na korištenju prirodnih resursa stoga je šećerna trska glavni materijal koji se koristio u gradnji i dizajnu. Na taj način su se pridružili populaciji koja je doprinijela razvoju ekonomije i gospodarstva Mauricijusa.

Resort posjeduje 180 raskošnih i prvenstveno udobnih soba iz kojih se prostire divni pogled na tirkizno more i plažu. Uživati možete u raznim nacionalnim specijalitetima u jednom od tri restorana; glavni restoran, a la carte restotan te restoran na plaži. Lounge bar uz bazen pružat će vam potrebno osvježenje od tropskih vrućina, a mnogobrojne morske aktivnosti, organizirane od strane hotela, ispuniti dan.

Detalje ponude pogledajte na portalu za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih kapaciteta www.megabon.eu!  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?