Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupnja iz fotelje

6 najboljih online destinacija za kupovinu tenisica

Kupnja tenisica online
Foto: Screenshot
17.05.2015.
u 10:00

Prednosti online kupovine nije potrebno detaljnije razlagati, dovoljno je imati na umu sve moguće modele koje nisu dostupni u domaćim trgovinama

Najčešće ograničeni monotonim izborom i nedostatkom globalnih trendova, svi se najčešće okrećemo online kupovini kao jednom od najefikasnijih rješenja.

Prednosti online kupovine nije potrebno detaljnije razlagati, dovoljno je imati na umu sve moguće modele koje nisu dostupni u domaćim trgovinama, jednako kao i mogućnost da upecate željeni limited edition model, i to možda čak i na sniženju!

Naravno, prilikom online kupovine niste u mogućnosti isprobati željene tenisice pa se može dogoditi da naručite prevelike ili premale tenisice, no sve istaknutije online trgovine uvijek nude mogućnost povrata, i to najčešće o svom trošku.

Na što trebate obratiti pozornost prilikom kupnje i koje su najbolje online stranice za kupnju tenisica pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Možemo li svi biti vitki poput manekenki? Evo odgovora

Komentara 2

SO
Soljženicin
12:48 17.05.2015.

a sad reklame

IN
inbox
13:18 17.05.2015.

nije destinacija nego odredište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije