Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za chat?

TOP 5 najboljih aplikacija za upoznavanje partnera

Cure
Foto: Thinkstock
27.11.2015.
u 08:10

Posljednjih godina pravi su "boom" u cyber svijetu napravile aplikacije za online upoznavanje. Nekima su donijele ljubav života, nekome novog prijatelja, nekome razočaranje, a nekome "školu za budućnost"

Pojavom pametnih telefona i uređaja koji nas "spajaju" na internet svuda i svugdje, razvijaju se i razne aplikacije koje nam mogu život učiniti lakšim. 

Ako se dosad niste skrasili i pronašli srodnu dušu, vjerojatno znate kako to može biti poput traženja igle u plastu sijena. 

Posljednjih godina pravi su "boom" u cyber svijetu napravile aplikacije za online upoznavanje. Nekima su donijele ljubav života, nekome novog prijatelja, nekome razočaranje, a nekome "školu za budućnost". 

Ovo su, prema broju korisnika i njihovim recenzijama, trenutno najbolje aplikacije za upoznavanje. 

OkCupid

Jedan od najstarijih sajtova za upoznavanje partnera ima i svoju aplikaciju za pametne telefone. Posebna prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup osnovnim informacijama korisnika dok za napredne opcije, poput, "doznajte kome se sviđate" i sl, morate platiti. Ipak, s osnovnim, besplatnim pristupom možete puno toga vidjeti i jednostavno se s nekim povezati. 

Tinder

Ovo je, barem u opisu, aplikacija zamišljena pretežno za zabavu. Procijeniti osobu na račun izgleda i procijeniti na temelju toga je li ta osoba "vrijedna" da se kroz poruke detaljnije upoznate može zvučati "plitko", ali Tinder od vas traži da napravite baš to. "Nudi" korisnike u vašoj blizini, gradu, a na vama je da fotografiju "kliznete" lijevo ili desno, ovisno o tome kako vam se netko na prvi pogled svidi. Ako se dogodi match s obje strane, dopisivanje može početi. 

Hinge

"Sigurnija" mreža za upoznavanje na kojoj korisnici većinom stvaraju "prave veze". Navodi vas da budete oprezniji u svom ponašanju jer vam "predstavlja" osobe koje su u mreži s vašim zajedničkim Facebook prijateljima. 

PlentyOfFish

Postoji još mnogo riba u moru. Vodi se tom uzrečicom i ova besplatna aplikacija za traženje partnera koja je u svijetu jedna od najpopularnijih, s više od 55 milijuna korisnika diljem svijeta. Aplikacija je jednostavna za korištenje pa je privlačna i mlađim i starijim korisnicama koji svoju sreću pokušavaju naći preko ovakvih servisa za upoznavanje partnera. 

Bumble

Aplikacija u kojoj glavnu riječ vode – žene. Slično kao i kod Tindera, korisnici "kližu" kroz profile, ali samo žena može započeti razgovor i to u roku od 24 sata otkada "klikne" s drugim korisnikom. U suprotnom, ta "veza" puca zauvijek, odnosno, isti se par ne može ponovno spojiti. 

>>Upoznali su se online, a onda su napravili nešto što bi se rijetko tko usudio

Ključne riječi

Komentara 5

MT
mladen.turcic
09:37 27.11.2015.

a badoo jel on valja,,jedan moj frend je tamo i kaze da trpa po citavom zagrebu i okolici,dokone domacice:-)

MI
milosserbia
23:06 24.06.2016.

sto se tice teme najboljih a to stvarno mislim, treba da ukucate u pretrazivac " ljubavni sastanak ".....

GA
gangstahmet
22:26 30.12.2018.

Preporučujem https://www.penpaland.com da se sprijateljite na mreži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije