Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna i sretna

4 beauty trika zbog kojih ćete se pitati kako ste dosad mogli bez njih

šminkanje make up
Shutterstock
05.06.2014.
u 09:36

Najbolji način da spriječite sljepljivanje trepavica i stvaranje grudica je da prvi sloj maskare nanesete širom četkicom za sjenilo

Kad su u pitanju njega i ljepota, savjeta nikad dosta.

Donosimo vam nekoliko beauty trikova zbog kojih ćete se pitati kako ste dosad mogli bez njih.

1. TREPAVICE

Najbolji način da spriječite sljepljivanje trepavica i stvaranje grudica je da prvi sloj maskare nanesete širom četkicom za sjenilo (prijeđite njome nekoliko puta preko četkice maskare).

Čvrste dlačice ove četkice savršeno razdvajaju trepavice i sprječavaju njihovo sljepljivanje i taloženje maskare.

2. NOKTI

Razmišljajte o svojim noktima kao o nakitu! Koristite lakove za nokte koji sadrže komadiće štrasa, šljokice ili srebrne i zlatne listiće.

Rezultat će biti nokti zanimljive teksture. Ili možete upotrijebiti mat lak tamne boje kao osnovu, a potom ga premazati svijetlim, svjetlucavim lakom za nokte.

3. KOSA

Tako je dosadno vidjeti kosu vezanu u ravan i opušten konjski rep! Zašto ne biste napravili nešto novo i drugačije?

Nakon pranja kosu poprskajte lakom, uvijte nekoliko širih pramenova na velike uvijače i osušite ih fenom i zatim kosu svežite u rep. Nakon što napravite konjski rep možete oblikovati pramenove peglom u “cik-cak” stilu.

4. ŠMINKA

Tamne boje na usnama su uvijek pomalo rizične - ako se ne nanesu na pravi način. Vodeći vizažisti kažu da prvo treba četkicom nanijeti mat ruž u boji zrele višnje, kao bazu. Nakon toga, prstima utapkajte još tamniji ruž (iz iste ili neke druge nijanse iste boje) u usne. Ako je potrebno, korigirajte rubove usana pamučnim štapićem za uši.

Make-up na očima treba biti vrlo diskretan - malo brončanog sjenila, smeđi eyeliner i sloj maskare

>>Našminkajte se kao profesionalka u 6 minuta

>>Lažirajte obline: Plan oblikovanja punijeg poprsja u 3 koraka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije