Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto ne štima

3 savjeta kako da se izborite s partnerovim manama

veza i svađa
Foto: Thinkstock
16.07.2014.
u 14:29

On možda ne shvaća da vas ostavljanje podignute daske (znate već koje!) izluđuje, pa mu to priopćite taktično.

1. Bez obzira na to koliko vas partnerovo ponašanje iritira, vaše tumačenje je veći dio ove priče. Usredotočite se na njegove pozitivne osobine, te tako promijenite svoju perspektivu.

2. On možda ne shvaća da vas ostavljanje podignute daske (znate već koje!) izluđuje, pa mu to priopćite taktično. Ako se njegovo ponašanje ne promijeni, podsjetite sebe na ono što imate, tj. na ono što biste mogli izgubiti zbog svađe ili prekida.

3. Izbjegavajte konstantno spominjanje partnerovih navika koje vas iritiraju. Stalna kritika iritira sama po sebi. Pribjegnite dodiru, humoru i igrama za ublažavanje opasnih situacija, te budite konstruktivni u razgovoru.

>>8 najčešćih razloga zašto muževi varaju svoje supruge

>>5 stvari koje nikako ne smijete raditi kad ste ljuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije