Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA STAZI SLAVNIH

Wolverine zario pandže u hollywoodski cement

22.04.2009.
u 15:41

Među otiscima ruku ispred Graumannova kineskog kina u Hollywoodu od jučer je još jedna slavna osoba: svoje otiske šaka u svježi cement utisnuo je i australski glumac Hugh Jackman, "najseksepilniji muškarac na svijetu", voditelj ovogodišnje dodjele Oscara i filmski Wolverine, najveća faca među X-menima.

Četrdesetogodišnji Jackman, kojeg je među hollywoodske besmrtnike kao najavljivač uveo Jay Leno, prisjetio se prije ostavljanja svojih otisaka kako upravo staza slavnih ispred Graumanna za njega ima posebno značenje, jer je to bilo prvo mjesto koje je posjetio kad je u društvu supruge prvi put došao u Los Angeles (i pokušao staviti svoje ruke u otiske Petera Sellersa):

- I evo me sad tu, dvanaest godina poslije. Za glumca je vrlo poticajno da se nađe ovdje. Pogledam ta imena, od Freda Astairea do Caryja Granta, Clinta Eastwooda, Ala Pacina, Stevea McQueena, Johna Waynea, i dovoljno je da pomislim da su svi oni tu uvršteni u besmtrnike, i da ću ja uskoro staviti ruke u taj mokri cement.

Na stazi slavnih, koja postoji već 82 godine, a održava je Hollywoodska trgovinska komora, Jackmanova zvijezda je 2384. po redu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije