Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Virtuozi gitare Romero, Çeku i Dukić u Lisinskom

romero
arhiva
21.05.2012.
u 14:55

Uz Petrita Çeku i Zorana Dukić svira i legendarni španjolski majstor gitare Pepe Romero koji će uza Zagrebačke soliste izvesti niz skladbi Brouwera, Morene, Boccherinija i Cordera, ali i Bartokove Rumunjske plesove

Gitaristički ciklus Guitarra Viva! zagrebačkoj publici pripremio je iznimnu i spektakularnu večer u utorak u Velikoj dvorani Lisinskog. Na koncertu koji je s pravom nazvan Guitarra Gala! nastupit će čak tri gitarističke zvijezde svjetskoga sjaja: to su dvojica sjajnih hrvatskih  glazbenika Petrit Çeku i Zoran Dukić te legendarni španjolski majstor gitare Pepe Romero. Oni će uza Zagrebačke soliste prirediti pravi vatromet gitarističkih skladbi Brouwera, Morene, Boccherinija i Cordera, a na programu su i Bartokovi Rumunjski plesovi. Zajednički nastup trojice takvih virtuoza daje pravo agenciji Artagent i Zagrebačkim solistima što ovu večer najavljuju kao  koncert godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije