Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga

Upoznajte svjetska sveta mjesta u velikoj Profilovoj monografiji

Sveta mjesta svijeta
arhiva VL
04.01.2011.
u 10:58

Knjiga nas vodi u 60 najmoćnijih i najveličanstvenijih mjesta na svijetu. Neka od njih povezuju se s velikim religijama ili mitološkim događajima, a neka imaju nebesko ili planetarno značenje

Sveta mjesta svijeta autorice Rebecce Hind velika je monografija koja čitatelje vodi putem duhovnosti po cijelom svijetu. Zanima li vas gdje se nalaze mjesta duhovnog mira i snage? Što je ključ njihove snage i moći? Gdje i kako su se održavali najmističniji obredi i vjerska štovanja? Sve odgovore i mnogo toga što dosad niste znali pronaći ćete u ovome raskošnom izdanju koje je nedavno objavio Profil.

Od prethistorijskih vremena sveta su mjesta širom svijeta tajnovito privlačila generaciju za generacijom. Stare legende i pisani tragovi pripovijedaju nam o izvanrednim događajima koji su se zbili na takvim lokacijama, a neka mjesta kao da imaju moć izliječiti tijelo, prosvijetliti um, povećati kreativnost, razviti psihičke sposobnosti ili probuditi dušu. Ta duhovna mjesta oduvijek su najcjenjenija i najposjećenija odredišta na planetu. Što je ključ njihove tajne i kako objasniti njihovu moć? Autorica Rebecca Hind pripremila je ovu veličanstvenu knjigu koja vas vodi kroz 60 najmoćnijih i najveličanstvenijih mjesta na svijetu. Neka od njih povezuju se s velikim religijama ili mitološkim događajima, a neka imaju nebesko ili planetarno značenje; neka su prirodne rijeke, planine ili špilje; a neke su pak spomenici, vjerska središta ili prostori za ceremonije. Sve su to mjesta mira i snage, pobožnosti i obreda; mjesta su to koja nam govore o božanskom i nepoznatom te koja nam omogućuju da se radujemo velikoj tajni svoje povezanosti sa svijetom i svog mjesta na njemu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije