Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preseljenje

Umjesto na Velesajmu, prvi GloryDayz festival u Tvornici

josh t. pearson
www.glorydayzfestival.com
31.08.2012.
u 11:29

U sklopu manjeg izdanja festivala od najavljenih zvijezda nastupit će Saint Etienne, Spiritualized i Josh T. Pearson, no neće nastupiti Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis, domaći Pavel, zatim Goribor, Darkwood Dub i Intruder

Prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala održat će se u Tvornici kulture, Šubićeva 2,  u petak i subotu 28. i 29. rujna. Festival se prvo trebao održati na Zagrebačkom Velesajmu. 

− S obzirom na veliki interes medija i publike za Glory Dayz Festival, ali ne i zadovoljavajuću pretprodaju ulaznica, odlučili smo ne ugroziti prvo izdanje Glory Dayz festivala eventualnom slabom posjetom u velikom prostoru. Nadamo se da će općenita situacija dogodine omogućiti da se Festival proširi i održi u onim razmjerima kao što smo i zamislili − pojasnio je Branko Komljenović, direktor Menarta, organizatora Festivala.

U sklopu manjeg izdanja prvog festivala od najavljenih stranih zvijezda nastupit će Saint Etienne, Spiritualized i Josh T. Pearson, no neće nastupiti Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis. Od hrvatskih izvođača neće nastupiti Pavel, od regionalnih zvijezda neće nastupiti Goribor, Darkwood Dub i Intruder. S obzirom na novonastale promjene, raspored i obaveze grupe Cults, potvrda njihovog nastupa još se čeka.

Budući da se iznos cijene ulaznica od 1. rujna ne mijenja na 290 kuna, kao što je isprva bilo planirano, nego ostaje 270 kuna, svima onima koji su ih već kupili ulaznice vrijede i za novi dvodnevni program u Tvornici kulture. Oni koji su već kupili ulaznice i ipak ih žele vratiti, to mogu učiniti od ponedjeljka 3. rujna do 15. rujna isključivo na prodajnim mjestima Eventima na kojima su ulaznice i kupili, a oni koji su kupili ulaznicu preko weba i žele je vratiti, trebaju se javiti na: info@eventim.hr

Više informacija o festivalu na  http://www.glorydayzfestival.com/

Komentara 1

RA
rastamanaman
14:06 31.08.2012.

Pretprodaja vam ide loše jer vam je lineup užasan. Bendovi za 5 različitih vrsti publike koje ne žele davati 270 kuna da bi vidjeli jedan bend.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije