Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U kina dolazi SF spektakl "Tron: Nasljedstvo" u 3D-u

prostitucija
Arhiva VL
PR
Autor
PR članak
10.12.2010.
u 12:56

High-tech avantura dolazi 30. prosinca u hrvatska kina

Walt Disney Pictures predstavlja Tron: Nasljedstvo, high-tech avanturu smještenu u virtualni svijet kakav još nikad nije bio prikazan na velikom ekranu. Redatelj filma je Joseph Kosinski. U filmu glume Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett i Michael Sheen. Producenti su Sean Bailey, Jeffrey Silver i Steven Lisberger, a izvršni producent Donald Kushner. Scenarij su napisali Edward Kitsis i Adam Horowitz prema likovima koje su osmislili Steven Lisberger i Bonnie MacBird.

Predstavljen u Disney Digital 3D tehnologiji, uz Grammyjem nagrađenu glazbu elektronskog dua Daft Punk, Tron: nasljeđe uz pomoć najnovije i najmodernije tehnologije, efekata i scenografije oživljava epsku avanturu koja se odvija diljem digitalnog svijeta toliko fascinantnog i čudesnog da prelazi granice mašte.

U središtu priče nalazi se odnos oca i sina, koji se proteže kroz virtualni i realni svijet: Sama Flynna (Garrett Hedlund), buntovnog 27-godišnjaka, progoni misteriozni nestanak njegova oca Kevina Flynna (Oscarom i Grammyjem nagrađeni Jeff Bridges), nekoć najpoznatijeg istraživača virtualnih tehnologija.

Istražujući neobičan signal poslan iz laboratorija Flynna starijeg – signal koji je mogao poslati jedino njegov otac – Sam biva uvučen u digitalni svijet u kojem je Kevin zarobljen već 20 godina. Uz pomoć neustrašive ratnice Quorre (Olivia Wilde), otac i sin kreću na putovanje kroz vizualno zapanjujući digitalni svijet koji je stvorio Kevin, a kojim vlada nemilosrdni nitkov koji neće prezati ni pred čim kako bi spriječio njihov bijeg.

Želite prijaviti greške?