Naslovnica Kultura Kazalište

Tonček i Točkica stižu u Žar pticu, a Večernji je osigurao 2x2 ulaznice za svoje čitatelje

Odgovorite na naše nagradno pitanje i osvojite ulaznice za predstavu "Tonček i Točkica"
13. ožujka 2019. u 14:50 0 komentara 157 prikaza
Tonček i Točkica
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/9

"Tonček i Točkica" poznati je roman jednog od najboljih i najcjenjenijih njemačkih pisaca za djecu, a na scenu Žar ptice postavlja ga redateljica Anja Maksić Japundžić prema dramatizaciji Dubravka Mihanovića. Kostimografkinja je Dženisa Pecotić, scenograf i dizajner rasvjete Ivan Lušičić Liik. Za scenski dio zadužena je Blaženka Kovač Carić, a skladatelji su Ivana Starčević i Marko Levanić. U glavnim ulogama Tončeka i Točkice pojavljuju se Petar Atanasoski i Amanda Prenkaj, a ostale uloge tumače Ana Marija Vrdoljak, Berislav Tomičić, Dunja Fajdić, Marko Hergešić, Zoran Pribičević, Domagoj Janković i Josip Brakus.

Tonček i Točkica | Autor : Promo Foto: Promo

Priča o Tončeku i Točkici počinje u velikom Berlinu i opisuje njihovo iskreno i neraskidivo prijateljstvo. Iako dolaze iz različitih slojeva društva, Tonček iz siromašne, a Točkica iz bogate obitelji, to nimalo ne utječe na njihova svakodnevna druženja i iskreno prijateljstvo. Piščev stil karakterizira jednostavno, duhovito pripovijedanje u čemu mu u ovom romanu najviše pomaže lik vesele Točkice koja svojom živošću i vedrinom sve ono što je tužno i dosadno pretvara u veselo i zabavno.

Tonček i Točkica | Autor : Promo Foto: Promo

Večernji list osigurao je samo za svoje čitatelje 2x2 ulaznice za izvedbu predstave "Tonček i Točkica" 17. ožujka u 11 sati u Gradskom kazalištu Žar ptica. Odgovorite točno na naše pitanje i pratite nas jer ćemo 15. ožujka do 16 sati objaviti dobitnike.

Sretno!

Sretni dobitnici su:

Suzana Grizelj
Ivana Fastic-Pajk

Čestitamo!

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.