Naslovnica Kultura Glazba

Thompson: Pjevao sam u Istri i opet ću!

10. kolovoza 2008. u 17:37 60 prikaza
Thompsonov nastup u Sukošanu
Foto: Foto: Dino Stanin

Marko Perković Thompson priredio je pravi spektakl nastupivši u subotu navečer pred šest tisuća ljudi u Sportskom centru u Sukošanu, nedaleko od Zadra. Omiljenog pjevača na njegovoj turneji "Bilo jednom u Hrvatskoj" došli su vidjeti i djeca i stariji, a našli su se tu i svećenici i časne sestre, kojima je Thompson uputio poseban pozdrav, kao i svim braniteljima i generalima u Haagu.

Gotovo dvoipolsatni koncert nikog nije ostavio ravnodušnim, orilo se sa svih strana. Sve je proteklo u najboljem redu, a u publici nisu viđena nikakva neprimjerena obilježja. Tek su se iz publike čuli poneki povici poput "U boj, u boj" i "Zovi samo zovi", vijorile su se hrvatske zastave, a publika, ona mlađa ali i ona starija, prije koncerta pohrlila je na obližnje štandove na kojima su se prodavale majice s likom Thompsona.

Pjevao je Thompson sve od svojih najstarijih do najnovijih hitova, a poseban pljesak zaradio je poručivši da je već pjevao u Istri i kako će u njoj opet pjevati. Pri kraju koncerta otpjevao je i svoje Čavoglave i oprostio se tako od sukošanske publike pred kojom mu je ovo bio drugi nastup. Thompson svoju turneju nastavlja u Sinju 12. kolovoza, kada priređuje koncert uoči blagdana Velike Gospe.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati