Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri tenora u atriju galerije Klovićevih dvora

Glazbena raskoš od kancona i arija do Adele

 Četiri tenora
Foto: PR FOTO
1/3
07.06.2016.
u 15:58

Četiri tenora - Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić - prvi samostalni koncert održat će 13. srpnja u sklopu 35. Večeri na Griču

Talijanske kancone, dalmatinske pisme ili najveći hitovi Robbieja Williamsa - ništa nije neizvedivo ni strano za Četiri tenora - Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Vladimira Garića i Marka Pecotića koji će svoj prvi samostalni koncert održati 13. srpnja u atriju galerije Klovićevih dvora.

Ljubitelji glazbenih klasika ne smiju propustiti susret na najljepšoj zagrebačkoj pozornici gdje će moći čuti vrhunske izvedbe pjesama poput 'O sole mio', 'Un amore cosi grande', 'Besame mucho', 'Angels' 'Adio Splite moj', ali i pjesme popularne Adele.

- Poanta je bila da svatko pjeva pjesme koje voli i osjeća, a meni su Adeline jako drage. Malo sam spustio tonalitet i sad mi njene pjesme super leže, kazao je Marko Pecotić.

Kao najzahtjevniju pjesmu u repertoaru šibenski Jose Carreras, Marko Škugor, ističe ariju 'Nessun dorma', no poručuje da su Tenori itekako dorasli izazovu.

- Marljivo smo vježbali i arija nam je tajno oružje za obaranje publike s nogu, smije se Škugor koji jedva čeka popeti se na pozornicu u atriju galerije Klovićevih dvora.

- Nema ništa bolje nego kad vidiš da te publika uistinu sluša i uživa u svakoj pjesmi, a ljetno nebo i pogled na Zagreb odradit će svoj dio, tako da mislim da nas sve čeka večer za pamćenje, dodao je Vladimir Garić.

A publika uvijek uživa i uz izvrsnog Đanija Stipaničeva, svestranog umjetnika, pjevača i glumca uz kojeg nikad nije dosadno.

- Koncert na platou Gradec bit će prava večer za uživanje i početak naše ljetne priče, odnosno niza koncerata koji nas čekaju diljem Hrvatske. Pripremite se, dolazimo i u Vaš grad, poručio je Đani.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vlado Garić i Marko Pecotić svoj su prvi nastup imali u travnju kao gosti na koncertu u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo. Postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

 

Njihov prvi samostalni koncert održat će se 13. srpnja u sklopu 35. Večeri na Griču.

Broj mjesta u publici je ograničen stoga požurite kupiti svoju ulaznicu u sustavu Eventima ili u Scardoni na adresi Srebrnjak 64 prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije