Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"izolacijski valcer"

Poslušajte skladbu genijalnog 7-godišnjaka posvećenu svima koji pate zbog pandemije

Screenshot
08.04.2020.
u 11:15

Sedmogodišnji pijanist Stelios Kerasidis iz Grčke, koji nastupa od svoje treće godine, skladao je pjesmu za sve one koji pate i u izolaciji su zbog pandemije koronavirusa.

Sedmogodišnje čudo od djeteta, Grk Stelios Kerasidis, skladao je "izolacijski valcer" inspiriram pandemijom koronavirusa. Fantastična skladba nadarenog mladog pijanista na YouTubeu već je skupila preko 150 000 pogleda. 

- Bok svima! Ja sam Stelios. Budimo strpljivi još samo malo i ubrzo ćemo svi ponovno plivati u moru. Posvetio sam vam jednu svoju skladbu koju sam napisao za sve one koji pate i u izolaciji su zbog koronavirusa - rekao je sedmogodišnjak kojem je ovo već treće djelo. Prve dvije skladbe posvetio je svojim sestrama, Veronici i Anastasiji, a možete ih poslušati na njegovom YouTube kanalu

Ovaj mladi genijalac rođen je 2012. godine, a njegovi roditelji, Fotis i Agathe Kerasidis oboje su također pijanisti. Stelios je svoju prvu javnu izvedbu imao sa samo tri godine, 2018., svirao je Chopinov valcer u A molu u Carnegie Hallu, a prošle godine u Royal Albert Hallu u Londonu svirao je i na slavnom crvenom glasoviru Eltona Johna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije