Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one world: together at home

Glazbeni spektakl svjetskih zvijezda u borbi protiv korone

Lady Gaga
Foto: Reuters
07.04.2020.
u 17:14

Svjetska zdravstvena organizacija i organizacija Global Citizen organiziraju humanitarnu glazbenu akciju za pomoć zdravstvenim radnicima u borbi protiv koronavirusa.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i organizacija Global Citizen organiziraju humanitarni televizijski spektakl za podršku zdravstvenim radnicima koji se diljem svijeta bore protiv pandemije koronavirusa. 

TV specijal koji će voditi komičari Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon Stephen Colbert, a na kojem će sudjelovati neke od najvećih glazbenih zvijezda svijeta poput Lady Gage, Lizzo, Billie Eilish, Alanis Morissette, Chrisa Martina i Eltona Johna, održat će se u subotu 18. travnja.Počet će u 2 ujutro po našem vremenu, a prenosit će se na platformama Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, Tencent, Twitch, Twitter i YouTube. 

Za sada, ambasadorica projekta Lady Gaga, skupila je preko 35 milijuna dolara za Global Citizen, a 10 milijuna donirala je tvrtka Apple. Dio novca namijenjen je fondu Svjetske zdravstvene organizacije COVID-19 Solidarity Response Fund, koji zdravstvenim ustanovama diljem svijeta dostavlja neophodnu medicinsku opremu i dijagnostičke testove. Lady Gaga je naglasila i da će događaj nije namijenjen samo za skupljanje financijskih donacija, već i kao moralna podrška svim zdravstvenim radnicima na prvim linijama obrane. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije