Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJITE ULAZNICE

Pipi Duga Čarapa zabavljat će vas u Trešnji ovoga vikenda

Kazalište Trešnja
14.09.2021.
u 10:08

Osvojite ulaznice za predstavu o neobičnoj, snažnoj i sasvim posebnoj djevojčici, Pipi, koja je na rasporedu ovoga vikenda u kazalištu Trešnja.

Narednog vikenda, 17., 18. i 19. rujna u kazalištu Trešnja očekuju vas nezaboravne i neobične avanture hrabre, energične i šašavo odjevene  djevojčice s riđinim pletenicama, Pipi, koja će djecu oduševiti svojom nesputanom maštom, a odrasle vratiti u bezbrižno djetinjstvo.

Predstava Pipi Duga Čarapa nastala je prema švedskom klasiku slavne spisateljice Astrid Lindgren, a režirala ju je Renata Carola Gatica uz dramatizaciju Saše Anočića.

U naslovoj ulozi nastupa Tena Jeić Gajski, a u predstavi igraju Sanja Hrenar, Krunoslav Klabučar, Ivana Bakarić, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Radovan Ruždjak, Vanda Vujanić Šušnjar, Dubravka Lelas, Silvio Mumelaš i Kruno Bakota.

Predstava je na rasporedu u petak, 17. rujna u 18,30 sati, u subotu, 18. rujna u 17 sati i u nedjelju, 19. rujna u 11 sati, a namijenjena je publici starijoj od pet godina.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije