Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Pipi Duga Čarapa zabavljat će vas u Trešnji ovoga vikenda

Osvojite ulaznice za predstavu o neobičnoj, snažnoj i sasvim posebnoj djevojčici, Pipi, koja je na rasporedu ovoga vikenda u kazalištu Trešnja.
14. rujna 2021. u 10:08 77 prikaza
Kazalište Trešnja
Pogledajte galeriju 1/4

Narednog vikenda, 17., 18. i 19. rujna u kazalištu Trešnja očekuju vas nezaboravne i neobične avanture hrabre, energične i šašavo odjevene  djevojčice s riđinim pletenicama, Pipi, koja će djecu oduševiti svojom nesputanom maštom, a odrasle vratiti u bezbrižno djetinjstvo.

Kazalište Trešnja | Autor :

Predstava Pipi Duga Čarapa nastala je prema švedskom klasiku slavne spisateljice Astrid Lindgren, a režirala ju je Renata Carola Gatica uz dramatizaciju Saše Anočića.

U naslovoj ulozi nastupa Tena Jeić Gajski, a u predstavi igraju Sanja Hrenar, Krunoslav Klabučar, Ivana Bakarić, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Radovan Ruždjak, Vanda Vujanić Šušnjar, Dubravka Lelas, Silvio Mumelaš i Kruno Bakota.

Kazalište Trešnja | Autor :

Predstava je na rasporedu u petak, 17. rujna u 18,30 sati, u subotu, 18. rujna u 17 sati i u nedjelju, 19. rujna u 11 sati, a namijenjena je publici starijoj od pet godina.

Fill out my online form.
IDENTITET JOŠ NEPOZNAT
Prodavačica na kiosku navodno prepoznala nestalu ženu: Svako ljeto dolazi na Krk, zna i hrvatski
Gospodin Fin
Osvojite vrijedne nagrade
Osvoji 15.000 kn nagrade: Razveseli svoju školu i postani financijski znalac kao Gospodin Fin!