Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno burni ponedjeljak

Operacija Trijumf: Žiri sve nemilosrdniji, a studenti nesigurniji

11.11.2008.
u 17:51

Gala večer Operacije Trijumf još je jednom bila burna. Ovog je tjedna, naime, Adnan odbio čestitati Nikoli Paunoviću na njegovu spašavanju od nominacije. Na kraju je razočaran, čak htio i odustati. Zahvalio je publici i krenuo prema izlazu, no voditelj Maca mu nije dopustio da odustane bez borbe.

– To ne radi pravi muškarac – hrabrio ga je sunarodnjak Maca.

Adnana je zaboljelo što su mu samo dva studenta - Aleksandar i Igor - dali svoj glas, a to nije bilo dovoljno da ga spase od ispadanja. Tonči Huljić je također bio nemilosrdan prema njemu te mu rekao da je on očito pjevač "narodne glazbe, a ovdje se traži pop zvijezda". Nominirana je bila i Milica, kojoj je članica žirija rekla: "Nažalost iz ovog showa su ispadali puno bolji pjevači, moramo jednom nominirati i one koji imaju samo taj faktor X".

Hrvatskoj predstavnici Ani Tonči Huljić savjetovao je da se odluči - "hoće li biti domaćica ili pjevačica". Hrvatski predstavnik Igor na pozornici je doživio ugodni šok. Naime, tijekom nastupa na pozornicu se popela njegova djevojka Adela, a Igor joj je otpjevao ostatak pjesme. (tp)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije