Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi CD

Novi live album skupine Simply Red snimljen u Sidneyju

live CD, Simply Red
arhiva VL
10.06.2011.
u 11:19

Mick je maestralno otpjevao repertoar najvećih hitova i evergreena iz cijele karijere, od "Money Too Tight (To Mention)", do "Holding Back The Years", "It's Only Love", "Something Got Me Started", "For Your Babies"...

Čak 30-40 hitova i više od 50 milijuna prodanih albuma brojčani je rezime karijere grupe Simply Red. Njihov najnoviji live album upravo se pojavio i u našim prodavaonicama ploča. Mick Hucknall i Simply Red odradili su veliki koncert u prosincu prošle godine u londonskoj O2 Areni koji se uživo prenosio u kinima diljem svijeta, a album ''Farewell - Live In Concert At Sydney Opera house'' prigodni je live dokument koncerta u australskom Sydneyju. Objavljen je kao CD/DVD, te DVD izdanje, a oba izdanja sadrže i ekskluzivni intervju s Mickom Hucknallom.

S impresivnom scenografijom opere u Sydneyju, Simply Red su ovaj koncert odsvirali 13. studenog 2010. Uz pratnju Iana Kirkhama na klavijaturama i saksofonu, Kenji Suzukija na gitari, Davea Claytona na klavijaturama, Petea Lewinsona na bubnjevima, Stevea Lewinsona na basu i Kevina Robinsona na trubi i flauti, Mick je maestralno otpjevao repertoar najvećih hitova i evergreena iz cijele karijere, od "Money Too Tight (To Mention)" s kojom su 1985. započeli karijeru, do "Holding Back The Years", "It's Only Love", "Something Got Me Started". Koncert uključuje i veličanstvene obrade "Heaven" od Talking Headsa i soul klasik "If You Don't Know Me By Now".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije