Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatno

Nema zime za klince u kazalištu Žar ptica

Crvene cipelice
PIXSELL
02.01.2012.
u 13:50

Od utorka 10. do petka 13. siječnja djeca će moći pogledati tri predstave u kazalištu Žar ptica. Karte se ne mogu rezervirati, nego se podižu najkasnije sat vremena prije početka predstave

Gradsko kazalište Žar ptica i ove godine priprema besplatne predstave za djecu u svome kazalištu za vrijeme trajanja božićnih blagdana u sklopu tradicionalne akcije “Nema zime u Žar ptici” od utorka 10. do petka 13. siječnja.

 Na rasporedu su tri predstave – Crvene cipelice koje igraju u utorak 10. siječnja od 17.30 sati, a reprizu imaju u srijedu 11. siječnja od 11 sati. Predstava “Ti i ja mali medo” na rasporedu je u četvrtak 12. siječnja od 17.30 sati, dok u petak od 11 sati na sceni igra “Čudesni svijet brojeva”. Sve su ulaznice za predstave besplatne i nije ih moguće rezervirati, nego ih treba podići najkasnije sat vremena prije početka predstava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije