Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Najpoželjniji glumci Hollywooda na Oscare poveli mame

Foto: REUTERS
1/3
10.02.2020.
u 12:49

Mamu su poveli Keanu Reeves, Laura Dern, Charlize Theron...

Dodjela Oscara predstavlja kraj sezone dodjela nagrada, ali ujedno otvara sezonu novih trendova – kako modnih tako i onih u ponašanju i mišljenju. A sudeći po ovogodišnjoj dodjeli, novi trend među hollywoodskim zvijezdama jest na crvenom tepihu pojaviti se u pratnji mame.

Tako je primjerice Laura Dern, kojoj je ovo bila treća nominacija i prvi Oscar osvojen za sporednu ulogu u filmu "Marriage Story", došla preuzeti kipić u pratnji mame Diane Ladd koja je i sama u životu zaradila nominaciju za Oscara.

I još uvijek zgodni Keanu Reeves, kojeg smo na dodjeli Oscara gledali i u ulozi prezentera, pokazao se kao mamin sin pa je na dodjelu poveo mamu Patriciju Taylor. Mamu Gerdu Jacob Alettu Maritz povela je i Charlize Theron, a dok su se svi raspisali o Camili Morrone, novoj djevojci Leonarda DiCaprija, prvi udar na crveni tepih i Leonardo je izveo s njemu najvažnijom ženom na svijetu – mamom.

U pratnji majki došle su i Janelle Monae, Florence Pugh i Saoirse Ronan.

Očito nikada nismo dovoljno stari za izlazak s mamom.

Komentara 1

MI
Milas
13:28 10.02.2020.

1917. i tocka! Nije prvi put da Akademija pogrijesi. Brad Pitt je trebao dobiti Oscara za Spaliti poslije citanja a to je samo jedan primjer. Milijunas s ulice je ovjencan oscarima a nikad mi ne bi palo na pamet da da ga jos jednom pogledam. 1917. je film koji cu zasigurno gledati jos puno puta. Sjajan, sjajan film, filmcina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije