Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U KOMEDIJI

Marko Tolja pjeva za djecu Japana stradalu u potresu i tsunamiju

Marko Tolja
VL
09.06.2011.
u 19:12

Prihod od ulaznica omogućit će sedmodnevno ljetovanje na Rabu za troje do petero djece iz područja pogođenog potresom. Djeca će imati aktivan odmor uz pohađanje škole nogometa

Nakon kvarteta Rucner, koji je održao nekoliko koncerata za pomoć žrtvama potresa i tsunamija u Japanu, i mladi glazbenik Marko Tolja odlučio je učiniti nešto za stradalnike. Tako će taj popularni Riječanin u nedjelju, 12. lipnja nastupiti u zagrebačkom kazalištu Komedija kao gost humanitarnog koncerta solista zagrebačkog gradskog kazališta Komedija pod nazivom "Komedija djeci Japana". Na repertoaru Komedijinih solista tom će prilikom biti dijelovi iz najpoznatijih mjuzikala. 

Prihod od ulaznica omogućit će sedmodnevno ljetovanje na Rabu za troje do petero djece iz područja pogođenog potresom u Japanu. Djeca će imati aktivan odmor uz pohađanje škole nogometa od 2. do 9. srpnja. Cijena ulaznice/donacije je 70 kn, a može se kupiti na blagajni kazališta Komedija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije