Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga

"Ljubav mog života" prvijenac spisateljice Louise Douglas

knjiga, Ljubav mog života
arhiva VL
02.12.2010.
u 10:44

Kako nastaviti živjeti kada umre ljubav nečijeg života? Odgovor nudi ljubić upravo izašao u sklopu božićnog kola biblioteke "Knjiga dostupna svima" zagrebačkog Znanja za 19,90 kuna

Glavna junakinja Olivia znala je da nikada više neće voljeti nekoga tako kao što je voljela Luku. On joj je bio sve, čitav njezin svijet i sada ga više nema. Kada konačno počne prihvaćati Lukinu smrt, Olivia shvati da se mora vratiti u Watersford gdje je on pokopan. Slučajan susret s njegovim bratom blizancem Markom navodi je da shvati kako je za njega taj gubitak gotovo jednako bolan kao i za nju. Njihov očaj vodi ih na put bez budućnosti i, kako će se pokazati, s razornim posljedicama za cijelu obitelj.

To je priča  romana "Ljubav mog života" britanske spisateljice Louise Douglas, koji je upravo izašao u sklopu biblioteke "Knjiga dostupna svima" zagrebačkog Znanja, a pitku ljubavnu priču, kao stvorenu za hladno zimsko poslijepodne, možete kupiti za 19,90 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije