Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za dušu

"Karta" za ljubav uz Tedija Spalata i bend Gorana Rukavine

Tedi Spalato
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/7
06.04.2016.
u 10:00

Zaljubite se uz romantične zvuke jer je upravo Tedijev koncert 11. travnja u kazalištu Kerempuh kao stvoren za takve trenutke.

Ovaj put Tedi će uz pratnju kontrabasa, klavira i saksofona izvesti neke od svojih najromantičnijih songova koji bude nježne snove, razgaljuju dušu i podsjećaju na ljepotu života.

Dođite i uživajte uz dobre stare Tedijeve hitove: „Sve ću preživit“, „Konoba“, „Dalmatino povišću pritrujena“, „Dobro ti more bilo“, „More snova“, „Lipote gladan, ljubavi žedan“ te glazbu s njegova novog albuma koji će u cijelosti biti promoviran tek ujesen.

Već na ovom koncertu publika će, naime, moći uživati i u dvije nove skladbe s toga albuma, koje već od prvih izvedbi pronalaze mjesto u srcima publike i prerastaju u nove Tedijeve hitove. Riječ je o izrazito pjevnoj i melodioznoj skladbi „Jedna zvizda“ te još jednoj melodiji, koja već ruši rekorde slušanosti, „Sve dok bura dere“, za koju je Tedi sam napisao glazbu i otpjevao je s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade.

Na koncertu u Kerempuhu Tedi će još jednom spojiti klasičnu dalmatinsku pjesmu s jazzom i world music elementima. Bit će to spoj balade, jazza i romantičnog dalmatinsko-mediteranskog melosa koji svoje izvorište ima u klapskom pjevanju.

Zbog toga već danas kupite svoju "kartu" za ljubav i osigurajte svoje mjesto na koncertu Tedija Spalata uz bend Gorana Rukavine u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, 11. travnja u 20 sati.

Ulaznice kupite već danas ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije