Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
44. Dani satire

FLEX

01.09.2020.
u 14:39

Predstava "Flex" na rasporedu je 20. rujna u kazalištu Kerempuh na 44. Danima satire Fadila Hadžića

Flex je privatna agencija za zaštitu podataka i povremeno nekretnina, u vlasništvu istoimenog vlasnika. Nije to agencija koja definira tržište, nije to agencija koja probija granice i uglavnom nije firma koja se zalaže za prava radnika. To je firma. Privatna firma za uzdržavanje ukućana i suučesnika u glavnoj aktivnosti ove firme, a to je rad. Rad čini čovjeka, ako čovjek čini rad. Rad, ili RAD je skraćenica za: „rezignirajuća agencijska dinamika”. Za samom zaštitom podataka dolazi i do redefiniranja pojma i poimanja identiteta. Tisuću devetsto četrdeset i treće godine uspostavljeno je sljedeće: „Identitet je definiran bojama teme na zaslonu mobitela.“ Identitet je danas kao virtualna valuta: možda ga imaš, ali to ne znaš ili znaš da ga imaš pa možeš s njim kupiti maramice na trafici u centru grada.

20. 9., nedjelja, 20 sati

UO PUNCTUM i KUNSTTEATAR, ZAGREB

Redatelj: Ivan Penović

Scenograf: Filip Triplat

Autori glazbe: Karlo Mrkša i Filip Triplat

Oblikovatelj svjetla: Alen Marin

Producentica: Romana Brajša

Asistentica produkcije: Hana Zrnčić Dim

Dizajner: Pavao Kuharić

Fotografkinja: Karla Jurić

Igraju: Domagoj Janković, Karlo Mrkša, Bernard Tomić, Pavle Vrkljan, Matija Čigir

Trajanje: 90 min

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije