Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Emma Watson se zasitila glume

24.06.2009.
u 14:21

Emma Watson, mlada glumačka zvijezda proslavljena ulogom Hermione u filmskim serijalima o Harryju Potteru, umorila se od glume.

To je otkrila u intervjuu za časopis "Teen Vogue" koji su trebale krasiti isključivo neprovokativne fotografije, što je jedan od uvjeta kojih se Watson treba pridržavati kao filmska učenica Hogwartsa.

- Kao što sam bila sigurna kod prihvaćanja uloge Hermione, kada sam mislila da se radi o pitanju života i smrti – tako sam sigurna i sada kada kažem da se želim maknuti iz glume – točne su riječi devetnaestogodišnje Emme.

Otkrila je kako se godinama nalazi pod velikim pritiskom zbog snimanja i promoviranja filmova o popularnom čarobnjaku. Dok se čeka izlazak "Harryja Pottera i princa miješane krvi", mladu glumicu još očekuje snimanje sedmog i osmog filmskog nastavka.

- Mislim da nikad u životu nisam bila toliko umorna. Na filmski set dolazim doslovce u donjem dijelu pidžame. Samo navučem cipele i gornji dio trenirke i krenem na snimanje – dodala je.

Intervju nije prošao bez pitanja o njezinoj vezi s financijskim stručnjakom, 25-godišnjim Jayem Barrymorom, koja je u žutoj štampi već mnogo puta bila okončana.

- To su gluposti, i nemaju nikakve veze s istinom – opovrgnula je glumica.

(TKo)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije