Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prodaji

Čajevi - čudesna riznica zdravlja

Čajevi - čudesna riznica zdravlja
Foto: VL
26.02.2016.
u 13:31

Večernji list u suradnji s Franck čajevima donosi sve o blagodatima ovog ljekovitog napitka

Popis ljekovitih čajeva u našoj je tradiciji neiscrpiv. Zato svaki pokušaj da se dâ cjelovit prikaz tog obilja završava osjećajem da smo dodirnuli samo djelić riznice velike Božje ljekarne. Zato i ovaj naš prikaz ljekovitih čajeva nema pretenziju obuhvatiti sve vrste biljaka i znanstveno ih klasificirati nego dati osnovne informacije o njihovu učinku na organizam čovjeka. I upozoriti na oprez, jer čaj valja piti dozirano, a katkad ga i izbjegavati, osobito u kombinaciji s nekim lijekovima.

Šalica toplog čaja u hladnim zimskim danima ili osvježavajući hladni biljni napitak usred ljeta prava su blagodat za organizam. Stara uzrečica da čaj krijepi tijelo, jača imunitet i pomaže u liječenju različitih bolesti, s razvojem medicine dobiva svoju potvrdu u rezultatima znanstvenih istraživanja.

Šalica čaja smanjit će stres, umanjiti tegobe s probavom, nesanicom, ublažiti astmu, alergije, ekceme, depresiju… Saznajte kako pripremiti vlastiti eliksir zdravlja i koje ljekovite čajeve obavezno morate imati u svome domu!

Priručnik "Narodni čajevi – zdravlje u šalici" potražite u prodaji na svim kioscima, u poštanskim uredima i na www.mondo.hr za samo 39,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije