Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redatelj se raspričao

Britanski glumac Idris Elba ipak će postati prvi crni James Bond?

Britta Pedersen/DPA/Pixsell
12.08.2018.
u 14:30

Elbu se u tom kontekstu spominjalo još od 2014. godine, ali on je spinao i govorio kako bi bilo bolje da novi Bond bude žena

Koje li smo sreće! Prošle je godine usred ljeta medije poharala vijest da će se 25. nastavak Jamesa Bonda snimati u Hrvatskoj, poslije je objavljeno i da će ga režirati Danny Boyle. Tih je dana traženi britanski glumac Idris Elba puštao glazbu u dubrovačkom klubu Revelin. Gotovo točno godinu dana kasnije svoj je DJ performans ponovio i u zagrebačkom klubu Opera.

Sada te vijesti dobivaju posebnu važnost jer brojni napisi ovih dana upućuju na to da bi zvijezda Žice mogla postati i prvi tamnoputi James Bond. Prema navodnim riječima redatelja Anthonyja Fuque, producentica Bondova serijala Barbara Broccoli rekla mu je kako bi Elba trebao biti novi James Bond, a Fuqua se složio dodajući kako on to svakako može kada je u formi te kako mu je i čudno da se to već nije dogodilo.

Novi film o najpoznatijem tajnom agentu mogao bi imati tamnoputog redatelja i glavnog glumca. E sad, nije prvi put da se Idrisa Elbu spominje u ovakvom kontekstu, traje to barem od 2014., no on je do sada izričito odbijao takvu mogućnost spinajući sve čak i kazavši misli da je bolje da sljedeći Bond nakon Daniela Craiga bude – žena.

Kandidati se za novog Bonda znaju otprije – Tom Hardy koji je već izrazio simpatije prema toj mogućnosti, Michael Fassbender, Tom Hiddleston, David Oyelowo koji svoj glas posuđuje tajnom agentu u audioknjigama koje se snimaju po romanima Iana Fleminga. Međutim, Broccoli je rekla da se vrijeme kada će netko iz manjina glumiti Bonda bliži i kako će se to sasvim sigurno i dogoditi.

Uspjeh Crne pantere svemu ide u prilog.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 11

PO
POBROZDS
14:53 12.08.2018.

on James Bond? gluposti

PR
prajdali100
18:29 12.08.2018.

S v a š t a !

Avatar AligatorXO
AligatorXO
19:13 12.08.2018.

Što slijedi poslije toga. Muška Wondera Women i ženski Batman?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije