Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O knjigama ozbiljno

Booksa predstavlja novi program, “Književni budoar” utorkom u 18!

booksa
arhivska fotografija
22.02.2010.
u 16:10

Pod nazivom “Književni budoar – o knjigama ozbiljno!” različiti domaćini sa svojim gostima svakog će utorka od 18 sati razgovarati o knjigama koje ih zanimaju.

Zagrebački klub Booksa u utorak će predstaviti svoj novi tjedni program. Pod nazivom “Književni budoar – o knjigama ozbiljno!” različiti domaćini sa svojim gostima svakog će utorka od 18 sati razgovarati o knjigama koje ih zanimaju. Prvi budoar održava se večeres, s Markom Pogačarom, čiji će gosti okupljene povesti na književni “put oko svijeta”.

Idućih tjedana na Booksinu kauču izredat će se Dušanka Profeta i njeni prevoditelji, koji namjeravaju otkriti “Tajni život knjiga”, Mima Simić i njezino filmsko i književno društvo raspravljat će o “Književnosti na platnu”, a Miljenka Buljević i njezini uzvanici iščitavat će suvremenu književnost “Od korica do korica”. Tako će evocirati sjećanje na književne kružoke markize Catherine de Vivonne iz 17. st.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije