Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

"Bomboni od meda", roman Milane Vlaović o sudbini žene

Bomboni od meda, Milana Vlaović
arhiva VL
15.02.2011.
u 11:39

Ante Tomić je za knjigu već napisao da je zanosna i bolna Hasanaginica naših dana

U srijedu, 16. veljače, u 19.30 sati u Muzeju za umjetnost i obrt bit će predstavljen drugi roman Milane Vlaović "Bomboni od meda", koji je upravo objavila Naklada Ljevak. Uz autoricu, knjigu će predstaviti Julijana Matanović, Ante Tomić i Ana Bogišić.

Roman priča o Marti. Rođenoj da bude obična otočka žena, koja će svoj vijek proživjeti uredno - stasati, udati se, raditi u polju, ići u crkvu, nositi udovičku crninu – onako kako su to činile tolike druge prije i poslije nje. Ali u njoj je bilo nečega što joj nije dalo mira… Oko Marte događala se povijest, veliki događaji 20. stoljeća, i rat, a ona se fatalno i krvavo zaljubljivala živeći svoju sudbinu koja je na kraju toliko nalik sudbini našega vijeka.

Ante Tomić za knjigu je već napisao da je zanosna i bolna Hasanaginica naših dana.

Komentara 2

MA
mare0801
21:00 17.02.2011.

posljednji roman M.Vlaović \"Blato\" je katastrofalno loš.Stil pisanja amaterski,nalik tinejdžerskim pokušajima,priča i likovi nerazrađeni, a tako i prošao kod čitatelja.Za novi neću reći ništa,ali nemam želje upustiti se u čitanje.

HA
haiku
15:38 20.02.2011.

Meni su Milana,Vlatka,Modni Mačak ista kategorija.Nive još malo gora.Od književnosti tu nema ni k

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije