Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Kerum:

'Ovo je kontraobavještajna akcija. Država mora platiti kredit da Rusi ne preuzmu hrvatski teritorij'

Željko Kerum
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
31.03.2017.
u 22:43

"Nije slučajno da ga je prvi blokirao Roglić, pa jasno je tko je on..."

Poduzetnik i kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita Željko Kerum komentirao je najnoviji razvoj događaja oko Agrokora.

- Ovo je politička situacija, odnosno prava kontraobavještajna akcija. Tako se veliki krediti ne daju na tako mali rok od nekoliko godina. Nije slučajno da ga je prvi blokirao Ćićo Roglić (Branko, vlasnik distributerske tvrtke Orbico, op.a.), pa jasno je tko je on... - rekao je Kerum, piše Dalmatinski portal.

- Država mora pošto-poto platiti kredit da Rusi ne preuzmu hrvatski teritorij, jasno je k'o dan da je Baranja cilj. Trebala se država zaštititi odnosno osigurati kada je davala Todoriću PIK Vrbovec i Belje, ali kad već nisu tada, moraju sada platiti i spriječiti Ruse u naumu - rekao je Kerum.

>> Ovo su 3 najvažnije točke novog zakona: Dužnik mora pristati na početak procesa, ali...

>> Stigla i službena potvrda: Banke i Agrokor usuglasile standstill, mijenja se uprava koncerna. Tko će biti direktor restrukturiranja?

Komentara 13

Avatar Bruno
Bruno
15:58 01.04.2017.

Kerum je rekao istinu.

TT
tTony
15:38 01.04.2017.

Kerum je svjesan provalije u kojoj zivimo ,problem je sta znanstveni macici nikad nece progledat jer nisu izmizili iz kamenjara .

SI
siskic
16:45 01.04.2017.

od keruma se ništa drugo ne očekuje. naravno, on je za to da hrvatska sirotinja sanira lupeže i ganstere koji su opljačkali ovaj narod i državu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije