Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upornost se isplati

Podigli šatore i tri dana kampirali pred Ikeom da bi bili prvi kupci!

Ikea
Foto: YouTube
17.06.2014.
u 09:34

Oni najuporniji su pred trgovački centar stigli tri dana prije otvorenja, spavaju u šatorima, a hranu pripremaju na prijenosnim kuhalima.

Deseci Španjolaca obučenih u plavu-žutu kombinaciju kampirali su ispred novog trgovačkog centra Ikee u Valenciji, koji će se danas otvoriti, kako bi bili prvi kupci i dobili novčane nagrade, piše Local.

Prva osoba koja uđe kroz vrata novootvorenog centra dobit će 500 eura, a sljedećih sto će dobiti po 100 eura, a uvjet je da budu obučeni u plavo i žuto, boje Ikee.

Oni najuporniji su pred trgovački centar stigli tri dana prije otvorenja, spavaju u šatorima, a hranu pripremaju na prijenosnim kuhalima. Vrijeme krate čitajući kataloge Ikee i gledajući veliki digitalni sat na kojem se odbrojava vrijeme do otvaranja. Local piše da pred novom Ikeom kampira više od 50 ljudi. 

>>IKEA zna kada vodite ljubav, a kada radite dok sjedite na WC školjci

>>Ostavila dijete (1) u automobilu na parkiralištu i otišla u Ikeu

Komentara 3

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:17 17.06.2014.

tuga...

IM
Immanuell
11:00 17.06.2014.

Upravo tako. Tužno i bijedno.

LI
liliZG
12:33 18.06.2014.

a kaj će kod nas smiliti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije