Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija knjige

Salzburg: Ljubica Uvodić Vranić o ljubavi i ljubavnim odnosima

'29.06.2010., Zagreb - Ljubica Uvodic Vranic, psihologinja i autorica knjige Avantura osobne promjene.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
30.10.2012.
u 13:25

– Ljubav je kao šah, svatko zna povući prvi potez, ali dalje treba znati – tvrdi Ljubica Uvodić Vranić u knjizi ''Avantura osobne promjene 2“, koju će kao priručnik za samopomoć moći kupiti i salzburški Hrvati

SALZBURG – Ljubavni odnosi – najvažniji odnosi našeg života središnja je tema predavanja ugledne hrvatske profesorice psihologije i terapeutkinje Ljubice Uvodić Vranić iz Zagreba, koje će u sklopu promocije svoje nove knjige "Avantura osobne promjene 2“ ilustrirane vlastitim akvarelima na svili održati u Salzburgu u subotu 10. studenoga.

Gostovanje ove popularne Splićanke sa zagrebačkom adresom od 1984. godine organizirala je Hrvatska kulturno umjetnička udruga ''Hrvatski san“ iz Salzburga na čelu s predsjednicom Verom Papić.

Kako nam je rekla gospođa Papić, nova knjiga kao i prijašnje autoričine knjige nastala je na temelju predavanja u udruzi Petkom u pet, a opisuje najvažnije ljudske odnose i osjećaje, od zaljubljenosti i ljubavi na prvi pogled preko zrele ljubavi do rodbinskih odnosa te svakodnevnih odnosa s drugim ljudima koji nas okružuju.

– Ljubav je kao šah, svatko zna povući prvi potez, ali dalje treba znati – tvrdi Ljubica Uvodić Vranić u knjizi ''Avantura osobne promjene 2“ koju će kao priručnik za samopomoć moći kupiti i salzburški Hrvati.

Ljubica Uvodić Vranić rođena je 1945. godine u Splitu, gdje je i odrasla. Od 1984. godine radi u Zagrebu u medicini rada terapeutske, supervizorske i savjetničke poslove, individualno i grupno. Godine 1997. godine osnovala je nevladinu udrugu ''Petkom u pet“ te 2008. godine proširila rad udruge i na savjetovalište za psihološku edukaciju, a 2010. osnovala je grupu mladih za unapređenje komunikacije poznatu kao UPS (U pet srijedom). Od 2011. ta grupa djeluje kao stvarna i virtualna zajednica.

Lani je ova popularna profesorica savjetodavne psihologije čije spoznaje s oduševljenjem prihvaća i široka publika dobila nagradu Grada Zagreba ''Šampion zdravlja“ za svoj rad u psihološkoj prevenciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije