Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije izborne šutnje

Andrej Plenković upravo je potvrdio poziv na sučeljavanje s Milanovićem na Novoj TV!

milanović plenković
Foto: PIXSELL
1/4
09.09.2016.
u 16:01

Ususret izborima koji nas čekaju 11. rujna, bit će ovo zadnji pokušaj Narodne koalicije da se dokaže biračima

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović najavio je sudjelovanje u večerašnjoj debati na Novoj TV u 20 sati.

"Izađi i izbori se!" napisao je na društvenoj mreži, nadodajući da su upravo ove riječi njegov slogan. 

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je pet sati prije početka potvrdio da dolazi na sučeljavanje. Plenković je i u ranijim nedavnim javnim nastupima spominjao da je spreman za novo sučeljavanje. 

Kada su novinari na sajmu u Gudovcu pitali Plenkovića hoće li se odazvati na sučeljavanje na Novoj TV, nakon što je šef Narodne koalicije Zoran Milanović potvrdio dolazak na Facebooku, nije dao konkretan odgovor. Tada je samo poručio da će odluku donijeti nakon sastanka u stranci danas poslijepodne, a nakon toga su i službeno iz HDZ-a potvrdili njegov nastup na debati na Novoj TV.

Ususret izborima koji nas čekaju 11. rujna bit će ovo zadnji pokušaj dvojice čelnika da se iskažu pred svojima, ali i pred neodlučnim biračima. 

Izborna šutnja za parlamentarne izbore počinje danas u ponoć. 

>> Analizirali smo sve tri ankete televizijskih kuća. Doznajte što sve one pokazuju

Komentara 170

SA
Sampei
11:21 09.09.2016.

ljudi birajte koga hoćete i bilo što, samo nemojte dati glas za crveno zlo!

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:33 09.09.2016.

Beljak je jučer ostavio jako loš dojam za jednu narodnjačku stranku kakav je HSS. Pazite ovo, čovjek za diktaturu kakva je bila Jugoslavija nekoliko puta tokom emisije naziva najboljim dijelom Hrvatske povijesti. Naziva iseljenike iz Australije da neznaju kakva je bila Juga, ta to nije bila tamnica naroda kako Australci misle. Jao, jao, to nije govor narodnjaka.

Avatar tituš
tituš
11:24 09.09.2016.

Gotovo je gotovo, skuhana mu je čorba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije