Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO MU PODRŠKU

Jovanović: Kao Srbin i branitelj slažem se s Milanovićem

Željko Jovanović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
27.08.2016.
u 15:57

"Zar smo zaboravili kako su se ponašali, što su činili i govorili Vučić i ekipa 90-ih u Hrvatskoj"

SDP-ov Željko Jovanović podržao je predsjednika stranke Zorana Milanovića nakon kritika zbog izjava na sastanku s predstavnicima branitelja.

Jovanović je za Novi list rekao da je rječnik koji je Milanović jedini stil, način govora i komunikacije, rječnik koji Josip Klemm i njegova ekipa razumiju. 

- Stoga, pomalo su licemjerne naslovnice koje vrište o nekakvoj sramoti SDP-a. Ja osobno, kao Srbin u Hrvatskoj, uz to i hrvatski branitelj, saborski zastupnik 1990. kad se stvarala slobodna Hrvatska, SDP-ovac od prvog dana, mogu se samo složiti sa sadržajem koji je Zoran Milanović izgovorio na tom razgovoru. Slažem se s Milanovićem, u Srbiji je na vlasti »ZNA SE« tko, etnotrgovci koji Srbe u Hrvatskoj koriste samo kad im trebaju za raznorazna potkusurivanja i njihove dnevnopolitičke i uskostranačke, nikada državničke interese. Uostalom zar smo zaboravili kako su se ponašali, što su činili i govorili Vučić i ekipa 90-ih u Hrvatskoj - rekao je Jovanović, dodajući da je u Rijeci i Hrvatskoj glavobolje kao pripadnik nacionalne manjine imao samo zbog HDZ-a i njihovih satelita.

>> Pupovac: Milanović za šaku glasova druge proglašava šakom jada, to je ozbiljan indikator bijede

>> Hrvatska je nezrela jer se da uvući u političke igre Srbije

Komentara 83

Avatar majmunranko
majmunranko
16:21 27.08.2016.

Malo je čudno, privilegirani "hrvatski" Srbine Jovanoviću, da ste se sjetili tko su četnici taman dva tjedna prije izbora. Do sada su vam ti četnici savršeno odgovarali, pogotovo dok ih je 80% glasovalo za vas. Istovremeno vam je bilo savršeno normalno skupa s četnikom Vulinom naricati iznad prazne jame u Jadovnom i vrijeđati Stepinca. Bilo vam je i normalno, posebno tebi, privilegirani "hrvatski" Srbine Jovanoviću, kad su u Beogradu spalili hrvatsku zastavu. Isto tako vam je bilo normalno kada ste u sukobu četnika iz manastira Krka i doseljenih Hrvata u Kistanju poslali svoju miliciju na Hrvate, dok ste svoje četnike zaštitili i proglasili ih "mirnim bogoslovima". Sada, kada je Pupovac dobio srpsku alternativu i kada će se četnički glasovi zadržati na manjinskoj listi, sada odjednom imate nešto protiv svoje braće četnika.

Avatar Frano1
Frano1
17:21 27.08.2016.

Najgori su izrodi koji rade protiv vlastitog naroda, ti protiv svoga a Muljanče protiv svog.

MO
mobitel20
16:32 27.08.2016.

Jovanovic je jugoslovenski nacionalist. Nije cetnik, naucite napokon razliku...takvi su u Srbiji Vulin, Dacic, Tadic,Pajtic, Ceda Jovanovic, a cetnici su Nikolic, Vucic, Seselj,Stefanovic, Joksimovic itd...naravno da je i jugonacionalistima i cetnicima cilj slican, a prvi i temeljni neprijatelj hrvatska neovisnost i drzavna samostalnost. Ipak, nuzno je znati razliku...Uz to, sto god mislio o Jovanovicu, dobro je da i s te strane dolaze istinite ocjene velikosrbske uloge...zato , bez obzira na motive, ovo treba pozdraviti i zabiljeziti...osim mozda 1-2% Hrvata, svi ostali nemaju nista protiv Srba kao takvih. Imamo protiv velikosrba i jugonacionalista koji rovare protiv Hrvatske, kako ranije, tako i danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije