Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo urbano'

Orepić se pohvalio izlaskom na koncert obrada AC/DC-ja: 'Uživao sam u genijalnoj atmosferi'

Vlaho Orepić
Foto: Facebook
1/6
27.08.2016.
u 14:02

Imam sjajne dojmove u komunikaciji sa velikim brojem posjetitelja koncerta, rekao je Mostov ministar

Tehnički ministar vanjskih poslova Vlaho Orepić na Facebooku se pohvalio jučerašnjim izlaskom na koncert grupe koja svira pjesme slavnog AC/DC-ja.

- Sinoć sam uživao u genijalnoj atmosferi kluba Hard place na koncertu Ballbreakersa koji su napravili tribute grupi AC/DC - obznanio je Mostov ministar na Facebooku uz nekoliko fotografija s koncerta.

- Imam sjajne dojmove u komunikaciji sa velikim brojem posjetitelja koncerta. Općenito mladi ljudi, koje moramo početi slušati i uvažavati, oduvijek će biti stup društva i sve što danas činimo odrazit će se na njihovu budućnost. Važno je poslušati što imaju reći jer, vjerujte, među njima ima fantastičnih ljudi kojima hitno moramo dati priliku da pokažu svoje znanje - dodao je Orepić, koji je u post ubacio i hashtagove kao što su #ekipa i #samourbano.

Čini se da Orepić nije jedini ljubitelj AC/DC-ja u Mostu jer se i njihovog saborskog zastupnika Ivana Kovačića moglo vidjeti u majici te grupe na otvorenju 7. guitar festa u Omišu.

>> Tamburaši otkazali nastup za SDP: 'Tko stoji iza pritisaka na Gazde? Suparnici opet igraju prljavo'

>> Milijan Brkić u majici s Johnnyjem Cashom lovi 10.000 glasova

Komentara 12

JP
jpavicic
15:34 27.08.2016.

Jadna je država koja spadne na upravu jada i kukavelji

Avatar Britko
Britko
14:58 27.08.2016.

Maloprije otvaram paštetu, kad i tamo Orepić

DO
dobarsavjet
15:24 27.08.2016.

Fali mu šešir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije