Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MILANOVIĆ

'Ovo nije bio sretan dan za Hrvatsku. Stojimo na raspolaganju državi, Hrvatskoj treba stabilna vlada'

Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
12.09.2016.
u 00:29

Poručio je kako će nakon jutra i potpunijih rezultata biti pametniji. Smatra da su mogli još malo bolje motivirati ljude da izađu na izbore i daju im glas.

Hvala svima koji su izašli i dali nam podršku, bit će tijesno, kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović u obraćanju u stožeru Narodne koalicije.

Kazao je i kako ovo nije bio "sretan dan za Hrvatsku".

- Hrvatskoj treba stabilna vlada. Koja će to biti, ne znamo. Stojimo na raspolaganju državi. Na ovakav način kao u posljednjih osam mjeseci ne možemo - izjavio je Milanović.

Poručio je kako će nakon jutra i potpunijih rezultata biti pametniji. Smatra da su mogli još malo bolje motivirati ljude da izađu na izbore i daju im glas.

- Naše karijere i taštine su nebitne, bitna je Hrvatska - kazao je Milanović.

>> U SDP-u razočarani. Vrdoljak: Ako se želi stabilna vlada, mi ćemo biti u njoj

Komentara 55

PO
postolar
00:37 12.09.2016.

Shupchino odhebi napokon od Hrvatske.Večeras je baš sretna večer jer se nadamo da više nećemo gledati tvoju bahatu gubicu,nestani i povedi svoju partiju u ropotanicu povijesti.

SC
Schluppy
00:36 12.09.2016.

Pušing, zoka. PUŠING.

II
iifever2
00:36 12.09.2016.

a joj...koja fotografija i koji likovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije