Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZGRADI VLADE

Petrov se sastao s predstavnicima Udruge Franak: 'Ono što su oni predložili zaista ima smisla'

božo petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
23.09.2016.
u 13:41

Petrov je upitan jesu li razgovarali i o njegovoj potpori u Saboru. Uzvratio je da to nije bila tema razgovora. Isto tvrde i predstavnici Udruge Franak.

Čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov u 11 sati u zgradi Vlade sastao se s predstavnicima Udruge Franak s kojima je razgovarao o arbitraži u Washingtonu i konverziji kredita.
Iz Udruge Franak poručili su kako im je bitna samo zaštita nacionalnih interesa te da će surađivati sa svima koji će to i raditi. 

– Željeli smo poslušati i njih jer je ta udruga prepoznata kao borac za sve građane koji imaju probleme sa švicarcima. Njihov stav o svemu tome je utemeljen i o njemu ćemo razgovarati na užem kabinetu Vlade. Ono što su oni predložili zaista ima smisla – kazao je Božo Petrov nakon sastanka koji nije službeno najavljen, bez objašnjenja što točno predlažu iz Udruge Franak. Budući da je dio te Udruge i Goran Aleksić, koji danas nije bio na sastanku, ali je u koaliciji sa Živim zidom osvojio mandat na izborima, Petrov je upitan jesu li razgovarali i o njegovoj potpori u Saboru. Uzvratio je da to nije bila tema razgovora. Isto tvrde i predstavnici Udruge Franak. 

Podsjetimo, bivši član Živog zida Hrvoje Runtić nakon teških optužbi na račun svojih kolega kao nezavisni zastupnik pristupio je saborskom Klubu zastupnika Mosta, a priča se da bi Most mogao privući još jednog zastupnika u svoje redove, pa se špekuliralo da ovaj sastanak ide u tom smjeru, no Petrov je to demantirao.

>> Božo Petrov: Ne možemo konačno konstatirati da će Most i HDZ formirati vlast

>> Most traži da Petrov bude drugi čovjek u novoj Vladi

Komentara 10

DU
Deleted user
14:30 23.09.2016.

Tako je: i zato i udruzi Franak najmanje jedno potpredsjedničko mjesto, barem tri ministarstva i najmanje 10 direktorskih mjesta u javnim poduzećima.... pljuc

FA
fakin2012
14:26 23.09.2016.

mislim da bi Udruga Franak trebala ići kod romskog kralja Bandića :-), a ne kod Petrova :-(, jer Bandić je dao svojim štićenicima gradske stanove gratis, plaćene režije do 2.000 kn mjesečno, te mjesečnu plaću bruto 5.600 kn od 18 do 55 godine za majke odgojiteljice koje imaju više od troje djece, te jednokratne pomoći za treće i svako sljedeće dijete u iznosu 56.000 kn (cca 400.000 kn za 10 djece) :-)

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:17 23.09.2016.

zaista ne znam kako su hrvati i Hrvatska do sada mogli opstati bez Bože i mosta!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije