Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra reakcija

Osvanuli letci koji su jako razljutili Most: 'Miro Bulj – psihički bolesnik ili ratni profiter?'

miro bulj letak
Foto: Most
09.09.2016.
u 14:45

'Letak pun neistina vrhunac je stvaralačke sposobnosti HDZSDP duopola jer očito nemaju kapacitet za produkciju nečeg korisnog', poručio je Miro Bulj

– Mostovac Miro Bulj ponovno se našao na meti HDZSDP spin-majstora u dosad najžalosnijem obliku, priopćili su iz Mosta. 

Naime, kako ističu iz Mosta, građankama i građanima podijeljeni su letci naslova "Miro Bulj – psihički bolesnik ili ratni profiter?" Na njima se nalazi niz laži s ciljem "diskreditacije najvećeg narodnog predstavnika Mosta neposredno prije parlamentarnih izbora – napominju.

Miro Bulj poslao poruku onima koji su letke podijelili

– Nenamjerna pogreška autora letka i velikog poznavatelja hrvatskog jezika u rečenici 'Narod mora znati tko će s njime vladati', ustvari je pun pogodak jer Most ne misli vladati narodom, već s narodom. Narod je taj koji će nam ponovno dati povjerenje da u Vladi djelujemo u njihovu interesu. Papir trpi sve, ali birači ne! Vjerojatno se stranci ogrezloj u korupcijske afere i naviknutoj na brigu isključivo o privatnom interesu i čini da moraš imati psihički poremećaj da bi nam, primjerice, INA bila važnija od fotelja i milijuna mita. Ako zbog toga i nismo normalni, svejedno ne želimo terapiju na račun nacionalnog blaga – poručuju iz Mosta.

– Letak pun neistina vrhunac je stvaralačke sposobnosti HDZSDP duopola jer očito nemaju kapacitet za produkciju nečeg korisnog. Ne samo što predizborne bodove pokušavaju zaraditi izmišljenim optužbama na moje ime, nego se ispod vrlog uratka, u kojem se pozivaju na riječi Andrije Mikulića, nisu usudili ni potpisati. Za razliku od njih, ja iza svojih riječi stojim uvijek, kao i iza obrane nacionalnih interesa, što njih očito i boli. Mislili ste ponovno obmanuti narod? E pa, NE ĆE TE! – izjavio je Miro Bulj.

> > 'Već su oni potpisali naše uvjete. Trčali bi i goli da smo rekli'

Ključne riječi

Komentara 32

BU
Bulaba
15:04 09.09.2016.

Miro, ne brini, svi znamo da to nije istina. Znamo da si pošten, obrazovan, s četiri fakulteta, dva doktorata, lijep, načitan, govoriš 14 stranih jezika, osposobljen si upravljati velikim sustavima, sve znaš i nikada ne lupetaš bezveze. Neka se srame svi oni koji za tebe govore da si polupismena neobrazovana neodgojena seljačina koja samo zna urlati i kojem lopovi iz službene Mostove PR agencije vode fejs profil jer se ti ne znaš ni ulogirati na računalo.

GE
genex
15:08 09.09.2016.

gosp.bulj, evo ja ću vam dati glas ako mi objasnite koji ste vi nacionalni interes branili i obranili kod ine.

MA
mađar
15:06 09.09.2016.

a lijepo su mu spustili,ihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije