Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istaknuo njihovu profesionalnost

Orešković dao potporu Mostovim ministrima Orepiću i Romiću te glasnogovornici Vlade, HDZ-ovoj Sunčani Glavak

tihomir orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
09.09.2016.
u 15:40

Orepić i Romić su na listi Mosta u I. izbornoj jedinici, a Glavak na listi HDZ-a u III. izbornoj jedinici

Premijer u tehničkoj Vladi Tihomir Orešković u kratkoj izjavi u Banskim dvorima dao je podršku svojim kolegama u Vladi, Mostovim ministrima Vlahi Orepiću i Davoru Romiću te glasnogovornici Vlade, HDZ-ovoj Sunčani Glavak uoči nedjeljnih prijevremenih parlamentarnih izbora.

Orešković ističe da je ministar unutarnjih poslov Orepić pokazao "vodstvo i profesionalizam", posebno u pogledu balkanske izbjegličke rute kod čega je, kaže, odlično surađivao sa susjednim zemljama.

Istaknuo je i profesionalnost ministra poljoprivrede Romića te ustvrdio da je bilo "nekoliko izazova" kod kojih je uvijek bio spreman "naći soluciju, a ne ostaviti probleme".

'Glavak je vrlo sposobna žena'

Za glasnogovornicu Glavak rekao je da je prvenstveno profesionalno obavljala svoj posao te da je riječ o vrlo sposobnoj ženi koja je pokazala "da dobro razumije ne samo svoj kraj (Međimurje) nego i Hrvatsku".

"Mislim da u Saboru trebamo imati što više žena", dodao je Orešković te svima zaželio sreću na izborima na kojima će glasovati u I. izbornoj jedinici.

Orepić i Romić su na listi Mosta u I. izbornoj jedinici, a Glavak na listi HDZ-a u III. izbornoj jedinici.

> > Premijer Orešković: Osoba uhićena u Srbiji nije hrvatski špijun! General Miljavac: To je stvar dnevne politike u Srbiji

Komentara 9

HR
hromcan
17:12 09.09.2016.

Taj koji če dati glas MOST-u ili je retardiran ili sa njim nešto ozbilno nije u redu......

HR
hromcan
17:10 09.09.2016.

Oreškoviću sram te bilo ,zar si zaboravio tko ti je dao priliku......

DU
Deleted user
16:04 09.09.2016.

tko šljivi tebe i tvoje preporuke -vozidalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije