Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA MODA

Opačić izazovnom haljinom ukrala pozornost, Milanović se odlučila za tamni make-up, a Maša Petrov za elegantnu crnu

Opačić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
12.09.2016.
u 01:21

Osim političke važnosti koju donosi izborna noć, izborni stožeri često su mjesto gdje odjevne kombinacije supruga političara ili samih političarki privlače pozornost

Već tradicionalno, Milanka Opačić plijenila je pažnju u izazovnoj crnoj haljini koju je začinila atraktivnim srebrnim detaljima na pomalo avangardnim cipelama i narukvici.

Žene najmoćnijih odlučile su se za nešto suptilnije modne kombinacije. Tako se Sanja Milanović Musić odlučila na klasičnu poslovnu kombinaciju koju je ''podigla'' tamnim ružem.

Maša Petrov također se odlučila za crnu varijantu, čiju je monotoniju razbijala torbica neobičnog izdanja. Uz supruga u tamnim nijansama, djelovala je vrlo otmjeno.

Za tamne nijanse odlučila se i Vladimira Palfi koja je otkrila noge i pokazala istesanu liniju nakon poroda.

Nasuprot njima, Milana Vuković Runjić i Ivana Maletić izabrale su vedrije boje. Milana se tako pojavila u žarko crvenoj, pripijenoj haljini koja je istaknula njezine obline, a Maletić se odlučila na plavu nijansu koja volanima prekriva struk.

A nasuprot svoj eleganciji spomenutih dama, Marijana Puljak i članice stranke Pametno odlučile su se za jednostavnije, ležerne odjevne kombinacije u sasvim ležernoj atmosferi dočeka rezultata. Prevladali su ravni krojevi, bijele košulje i cvjetni uzorci.

Foto: Petar Glebov

Foto: Željko Lukunic/PIXSELL

Foto: Igor Šoban/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSSEL

>> Nekadašnju zvijezdu HDZ-a ove godine izbacili s proslave

Ključne riječi

Komentara 22

DA
damirtankovic
02:19 12.09.2016.

Jel vi novinarčeki znate kaj znači "izazovna haljina"? Očigledno ne, jer ova oprava više podsjeća na rimsku togu!

ST
steiner
02:38 12.09.2016.

Opacak elegantna kao opanak

Avatar Eddie
Eddie
07:48 12.09.2016.

Meni tu nista nije izazovno... Vidim samo debelu babu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije