Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

'Mnogi kriminalci i interesne skupine su o Petrova polomili zube, a on je sačuvao obraz i poštenje'

grm
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
28.08.2016.
u 16:41

Petrov je lopina i izdajica jer nije dopustio prodaju nacionalnih interesa za forinte, ironičan je Grmoja

Nikola Grmoja iz Mosta danas je na Facebooku čelnika te stranke Božu Petrova ironično nazvao lopinom, varalicom, izdajicom i ostalim "epitetima" kojima ga nazivaju njegovi kritičari.

Grmoja je komentar objavio podijelivši članak Večernjeg lista u kojemu psihijatar Vlado Jukić analiza hrvatske političke lidere. Jukić je tako Petrova, kojemu je inače bio mentor, nazvao poštenim, dosljednim i vrlo marljivim čovjekom koji sigurno ne laže.

- Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao vlast nego je upornim inzistiranjem natjerao HDZ da pristane na nestranačkog kandidata kojeg nisu mogli kontrolirat pa su ga na kraju zajednički srušili - ironično je komentirao Grmoja.

- On je lopina i izdajica jer im zajedno s Oreškovićem nije dopustio prodaju nacionalnih interesa za forinte. Petrov je nedosljedan jer je bio "u koaliciji" s HDZ-om i jer im je predao svu vlast zbog čega je Karamarko bijesnio da je s Petrovom nemoguće surađivati - također je napisao Grmoja, zaključujući da je to "logika dijela novinara, medija, analitičara i komentatora koji su u proteklih 8 mjeseci svim silama nastojali ocrniti rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život i kako bi prvo nabolje mijenjao svoj rodni grad, a nakon toga i Hrvatsku".

- Mnogi kriminalci i interesne skupine su o Petrova polomili zube, a on je sačuvao obraz i poštenje. I to mu nikada neće oduzeti koliko god riječi izgovorili i tekstova natipkali - poručio je Grmoja.

>> Nikola Grmoja otkrio kako je nastao Most i tko iza njega stoji

>> Najjači tim Milanovića i Plenkovića: Evo tko su aduti dviju najjačih stranaka za ministarske pozicije

Komentara 35

BK
branko-kockica
17:57 28.08.2016.

Koje interesne skupine? Pa što ima odvratnije nego u cijelosti biti angažiran od strane austrijske građevinske kompanije Braunsberger da se za istu lobira ovdje? Vi pričate o zaštiti interesa, pa vaša službena agencija za odnose s javnošću Grizli je imala ugovor s austrijskom građevinskom kompanijom s točno pobrojanima vašim ministrima koji su ovdje trebali raditi za Braunberger, a protiv konkurentske firme. I još su trebali srediti pokretanje sudskog procesa protiv konkurencije. Vi pričate o poštenju, a radite za 200 eura po narudžbi izvana?

SK
servus.krajna19@gmail.com
18:00 28.08.2016.

fuj most

UU
uhljeb u holdingu
21:39 28.08.2016.

Sekta čije ukupno članstvo stane u jedan kombi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije