Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Puljak:

Možda možemo razgovarati s tzv. lijevom koalicijom

Marijana Puljak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
11.09.2016.
u 22:07

'Kada vidimo da se zalažu za stvari koje zastupa Pametno možda možemo s njima razgovarati'

Marijana Puljak rekla je kako Pametno neće koalirati s HDZ-om niti s Mostom, a ostavila je mogućnost suradnje sa SDP-om.

- HDZ i Most nisu za građansku modernu Hrvatsku, a i ova tzv. lijeva koalicija je u poslijednje vrijeme stavljala pod pitanje civilizacijske vrijednosti koje smo dosegnuli kao drustvo - rekla je Puljak i dodala da su na slučan način vodili državu kao HDZ, kroz političku trgovinu i klijentelizam.

- Ipak, s njihove strane vidim nastojanja i ljude koji u tome nisu sudjelovali zadnjih 25 godina. Kada vidimo da se zalažu za stvari koje zastupa Pametno možda možemo s njima razgovarati - poručila je Puljak, iako prema najnovijim rezultatima ne osvajaju nijedan mandat.

Komentara 4

DU
Deleted user
22:35 11.09.2016.

Pametno je u stvari blesavo.

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
14:40 12.09.2016.

Ma tko me obrisao?!?! Dakle ova stranka je ionako satelit SDPa!!! "Možda" ahahahahahah

ZO
zokimo
23:32 11.09.2016.

Ma daj, stranci dati ime pametno, ništa ti nisi pametnija od mene, možda bi dobila više glasova da se nisi odmah odlučila za lijevu opciju, i onda se nazivaš pametnom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije