Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:

Mostovi uvjeti su lista lijepih želja, mi u utakmicu idemo s A, B i C opcijom

Milijan Brkić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/5
04.09.2016.
u 20:07

'Uvjeren sam da će Plenković biti novi predsjednik'

Gost dnevnika N1 bio je zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić. Komentirao je kampanju, Most i aktualne političke događaje.

"Na terenu sam s narodom na području 2. izborne jedinice. Za nju me veže dolazak mojih roditelja u Zagreb iz Hercegovine. Političari bi morali shvatiti da moraju služiti narodu i slušati narod", odgovorio je Brkić nakon što ga je voditelj upitao gdje se nalazi proteklih dana, dok traje kampanja, a on kao da je dobio sporednu ulogu.

Na pitanje kakav je njegov odnos s Plenkovićem, Milijan je izjavio kako je drugi među jednakima te ima fer i korektan odnos. Komentirao je i kako Plenković ima vjerodostojnost jer nije kontaminiran prijašnjim odnosima. U toj sinergiji, smatra, HDZ će biti pobjednička stranka.

Uvjeren je kako će Plenković biti novi predsjednik Vlade. S obzirom na ozbiljnost stranke, oni u utakmicu idu s opcijama A, B i C, ali poduzimaju sve da to ipak bude opcija A.

Komentirao je i nove ljude HDZ-a, a naglasak je stavljen na Hasanbegovića. "Hasanbegović je naš cijenjeni član i on će biti dodana vrijednost. Svi njegovi glasovi ići će u zajedničku košaru."

Na pitanje gdje je Tomislav Karamarko, bivši predsjednik stranke rekao je da se odmara, posvetio se obitelji, a zadnji su se put čuli prije mjesec i pol dana.

Ne zna vraća li se u politiku, ali koliko je upućen, iz nje nije ni izišao.

Uvjete Mosta opisao je kao listu lijepih želja. "Idemo biti odgovorni, idemo odraditi kampanju i završiti taj dio pa, kad to završi, sjest ćemo za stol. Ne bi smjelo biti ucjena jer svaki odnos baziran na ucjenama ne donosi ploda."

Osvrnuo se i na priču o diplomskom za čiju se pravdu i dalje bori, a za kraj je komentirao slučaj Čede Čolovića. 

"Ja osobno mislim da je ovo prozirni politički igrokaz Srbije da izvrši pritisak na Hrvatsku na svom pristupnom putu u EU. Moramo inzistirati na tome da se riješi pitanje hrvatske manjine u Srbiji i da se ukine zakon o jurisdikciji, povrat našeg kulturnog blaga..."

>> 'Srpski narod je jedno, a čaršija drugo. Nije točno da međunarodni krugovi guraju veliku koaliciju'

Komentara 55

JK
ja-kan
22:03 04.09.2016.

Brkiću, na početku si bio koliko toliko prihvatljiv političar ali poslije one afere s PPD-om bilo bi bolje da odeš iz politike jer samo štetiš svojoj stranci.

DU
Deleted user
21:43 04.09.2016.

Ako su to lista lijepih zelja zasto ste te iste zelje prihvatili i potpisali na postizbornim pregovorima za sastavljanje jos ove tehnicke vlade??? Kako onda vama vjerovati? Nije ni cudno da se sve raspada....svi bi pregovarali sa mostom pod uvjetom da nista ne uvjetuju??!! Ako i prihvatite neke uvjete bit ce sa figom u djepu. Onda cete opet kriviti most da je on kriv i da nisu realizirali ono sto su obecali. Vec Vidjeno a po ovakvom stavu bit ce ponovno

Avatar links
links
07:21 05.09.2016.

Opcija A-fotokopiranje, opcija B- skeniranje, opcija C-printanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije