Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostovi leci

U prljavoj kampanji sjetili su se i slijepih birača

most
Foto: Facebook
27.08.2016.
u 23:43

Bilo bi dobro da se sve stranke povedu za tim primjerom i tako podupru rad naše udruge, kažu u Centru up2date

Most se u kampanji odlučio obratiti i slijepim biračima, stoga je otisnuo seriju predizbornih informativnih letaka i na Brailleovu pismu.

“Vjerovali ili ne, u ovoj žestokoj i prljavoj predizbornoj kampanji u kojoj se svatko brine samo o sebi, član jedne stranke sjetio se i potencijalnih slijepih birača. Obratio nam se pitanjem možemo li promotivni letak njegove stranke otisnuti na Brailleovu pismu jer oni žele preMOSTiti što više prepreka koje neugodno strše na putu do običnih ljudi sa svakodnevnim egzistencijalnim problemima. Naravno da možemo! A koliko bi to koštalo?”, pita stranka. Iz Centra up2date stiže im ponuda i posao je obavljen za dva radna dana. Bilo bi dobro da se sve stranke povedu za tim primjerom i približe svoje promotivne materijale što većem broju ljudi, kad nas uvjeravaju da je svaki glas važan, a time bi poduprli i rad naše udruge koja nema stalni dotok državnoga novca. Hvala Mostu na ugodnoj poslovnoj suradnji”, objavili su na Facebooku iz Centra up2date.

Predizborne propagandne letke Mosta otisnute na Brailleovu pismu preuzeo je njihov saborski zastupnik i Mostov kandidat u 7. izbornoj jedinici Marko Sladoljev.

>> Nikola Grmoja otkrio kako je nastao Most i tko iza njega stoji

>> Ove mjere populacijske politike nude Narodna koalicija, HDZ i Most

Komentara 5

DO
doby43
09:39 28.08.2016.

Lipo od Mosta <3

DU
Deleted user
11:31 28.08.2016.

Najbolji su leci sto dolaze od HDZ-a. Dobijes kuvertu sa 100kn. Inace ovo nije sala.

DU
Deleted user
10:24 28.08.2016.

Most je pročitan i na Brailleovom pismu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije