Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠOJ VLASTI KRITIKA

Milinović: Štedul je živi spomenik žrtvama udbaškog i komunističkog režima

Darko Milinović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
24.08.2016.
u 11:40

Optužio je bivšu vlast na čelu sa Zoranom Milanovićem za obezvrjeđivanje njegove žrtve donošenjem sramotnog zakona 'lex Perković'

Darko Milinović uputio je čestitku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović na odlikovanju koje je uručila Nikoli Štedulu, "živom spomeniku svim komunističkim i udbaškim žrtvama".

Optužio je bivšu vlast na čelu sa Zoranom Milanovićem za obezvređivanje njegove žrtve donošenjem sramotnog zakona "lex Perković''.

– Šest komunističko-udbaških metaka nije uspjelo ugasiti želju i nastojanja Štedula za ostvarivanje hrvatske opstojnosti jednako kao što četničke granate u Domovinskom ratu nisu uspjele ugasiti ideju o Tuđmanovoj samostalnoj Hrvatskoj. On je jedan od brojnih živućih žrtava komunističkog režima kojemu i ovim putem želim zahvaliti za sve ono što je napravio za Hrvatsku – poručio je Milinović.

>> Končevski: Razočarao me SDP-ov nerad i spremnost da od ljevice pobjegne u zagrljaj kapitalistima

>> Predsjednica odlikovala antifašista Ljubomira Drndića i antikomunista Nikolu Štedula

Komentara 25

TO
Toni12345
12:47 24.08.2016.

Milinović, član SKH, o komunističkim zločinima.

SI
siskic
12:57 24.08.2016.

ti di dado dobro živio i obrazovao se u brozovo vrijeme. danas mnogi to ne mogu. jest da nam je tvoja kradoljubna bratija donijela pljačku i krađe...ali to vrijedi samo za članove kradoljubne. ponizili ste hrvatskog radnika i učinili ga ribom tajkuna. to je vaša politika. a što sr štedula tiče imao je svoje ideale i živio u svojim uvjerenjima.

SI
siskic
12:59 24.08.2016.

dado šta si zaboravio...bio si ti dobar član partije i drug.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije