Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:

'Hrvatska je u stanju demografskog sloma, treba nam novi odnos države prema obitelji!

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
29.08.2016.
u 10:15

Briga države o obitelji se mora odražavati u svim centralnim politikama i hitnoj provedbi mjera, koje će olakšati i poboljšati njezin položaj, smatra Brkić

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić kaže da svi statistički podaci govore da se Hrvatska nalazi u stanju demografskog sloma te da je stanje alarmantno.

- Zato smatram da je prioritetna obveza - zaustaviti taj loš proces -zaustaviti negativne populacijske trendove i cijeli državni sustav i usluge prilagoditi potrebama obitelji! - objavio je jučer Brkić na Facebooku.

Naveo je kako su tijekom susreta s obitelji Roberta Golomejića, koji ima šestero djece, zaključili da je odnos države prema obitelji nedovoljan.

- Čvrsto sam uvjeren da je Hrvatskoj potreban novi odnos države prema obitelji! Briga države o obitelji se mora odražavati u svim centralnim politikama i hitnoj provedbi mjera, koje će olakšati i poboljšati njezin položaj - rekao je Brkić.

>> Ove mjere populacijske politike nude Narodna koalicija, HDZ i Most

>> Brkić o 'herojima i jadnicima': Dopustite mi da kažem riječ-dvije o Damiru Krstičeviću...

Komentara 26

FR
Franchescha
11:35 29.08.2016.

Sdp ako slučajno pobijedi na izborima slom je neizbježan!

LE
lea3010
11:32 29.08.2016.

Vjerujem da će HDZ napraviti sve za mlade i obitelj!

LE
lea3010
11:33 29.08.2016.

hdz ima dobar program što se tice obitelji, pogotovo onih mladih obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije