Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARENI BIRAČI

Maras: Nakon ovoga s HSS-om, na sljedeće izbore trebamo izići samostalno, premda izgubili

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
21.09.2016.
u 10:23

Gordan Maras na društvenim je mrežama poručio što misli o jučerašnjoj odluci HSS-a koja je šokirala sve članove Narodne koalicije

Gordan Maras na Facebooku je objavio kako smatra da na sljedeće izbore SDP mora izaći samostalno.

"Nakon ovoga danas s HSS-om, želim da na naredne izbore izađemo samostalno. Ne kao HDZ s drugim strankama na listi. Makar izgubili, ali bez prevare naših birača na koju ne možemo utjecati!" poručio je.

Odluka HSS-a da podrži Andreja Plenkovića u sastavljanju Vlade šokirala je sve članove Narodne koalicije, a kandidat za šefa SDP-a Orsat Miljenić smatra kako su tom odlukom njihovi birači prevareni.

Oglasio se i predsjednik Mosta, Božo Petrov, koji je poručio kako se odnos HDZ-a i Mosta neće promijeniti sada kada imaju podršku HSS-a.

>> Jandroković o potezu HSS-a: Most je ključni strateški partner HDZ-a

Komentara 14

SE
sestrićna
10:36 21.09.2016.

a kako drugačije nego izgubiti ?

ZE
zeljkofukic
10:39 21.09.2016.

bravo Gordane, ono što mnogi znaju već mjesecima ti si sada shvatio, al nema veze, napreduješ, doduše polako, ali ide pomalo.

Avatar Britko
Britko
11:10 21.09.2016.

Najveća prevara izbora su nesposobni ljudi bez iskustva poput vas g. Maras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije